404 error
Η Σελίδα που αναζητάτε δεν βρέθηκε

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έχει καταβληθεί η μέγιστή δυνατή προσπάθεια για να συγκεντρωθεί και να ταξινομηθεί σωστά το πληροφοριακό υλικό της προηγούμενης ιστοσελίδας καθώς και να αναπτυχθεί το νέο υλικό.

Παρόλα αυτά υπάρχει η πιθανότητα για τυπογραφικά ή ανθρώπινα λάθη ή παραλήψεις. Σε διάφορους τομείς όπως η “πληροφόρηση” το υλικό που θα δημοσιευτεί είναι υπό ανάπτυξη & κατασκευή. Υπάρχουν ακόμη τομείς όπως ο χάρτης και οι σελίδες των συλλόγων και των παρατάξεων που ενημερώνονται σταδιακά.

Υπάρχει πιθανότητα για αδυναμία εμφάνισης (broken links) σε παλιό υλικό που έχει δημοσιευθεί με ελληνικούς χαρακτήρες στο link.  Εργαζόμαστε για την ενημέρωση αυτών των links. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας στα news@odye.gr ή info@madlink.gr για να υποδείξετε λάθη, παραλήψεις ή για να προστεθεί νέο υλικό.

Όπως σε κάθε νέο σύστημα, τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας, ίσως υπάρξουν δυσλειτουργίες ή προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της. Άμεσα θα αντιμετωπιστούν όποια θέματα προκύψουν.

Πρόσφατες δημοσιευσεις

All

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ για τις εκλογές ανάδειξης δημοτικών και περιφερειακών αρχών της...

Το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε., όπως ομόφωνα συμφωνήθηκε, διαθέτει έναν ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ προς διευκόλυνση των συναδέλφων που διορίστηκαν Αντιπρόσωποι της Δικαστικής Αρχής, κατά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8.10.2023 και 15.10.2023. Στην τελευταία σελίδα του οδηγού αυτού αναφέρονται νόμοι-εγκύκλιοι και αποφάσεις που σχετίζονται με τις εκλογές αυτές και υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αναζήτησής τους

Απόφαση αναστολής της λειτουργίας των Δικαστηρίων λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και των επαναληπτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023

Επείγουσα Ανακοίνωση – Πρόσκληση στο ΤΑΚΤΙΚΟ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ Συνέδριο Ο.Δ.Υ.Ε. 29 Νοεμβρίου έως 2...

Στη συνεδρίαση της 27ης Σεπτεμβρίου 2023, το Δ.Σ όρισε ως τόπο διεξαγωγής του συνεδρίου την πόλη των Σερρών. Ημερομηνία έναρξης εργασιών Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και λήξη του Συνεδρίου, με την εκλογή οργάνων της ΟΔΥΕ και αντιπροσώπων της στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023.

Ανακοίνωση – Κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη πανελλαδική απεργία ΑΔΕΔΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ...

Η κυβέρνηση της ΝΔ, εν μέσω των τεράστιων καταστροφών στη Θεσσαλία, κατέθεσε στη Βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Εγκύκλιος Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2023

Εγκύκλιος Α1 Τμήματος Αρείου Πάγου

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους διωκόμενους συνδικαλιστές ΒΕΤΑ ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΤΙΔΗ [ΑΠ34/2023]

Την Δευτέρα 18/9/2023 εκδικάζεται μετά από αλλεπάλληλες αναβολές η μηνυτήρια αναφορά του υπουργού της Ν.Δ. Βασιλείου Σπανάκη (πρώην συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ από την ΠΟΕ-ΔΟΥ), κατά των συναδέλφων Βέτας Πανουτσάκου, Προέδρου της ΟΣΥΑΠΕ, του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής και μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και Αντώνη Πατίδη, Αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΔΟΥ και μέλους του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ

Απόφαση συμπαράστασης και στήριξης προς τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές σε Έβρο και...

Για μια ακόμη χρονιά, ζούμε δραματικές στιγμές. Χιλιάδες στρέμματα κατακαήκαν σ’ όλη τη χώρα, ενώ ολόκληρα χωριά «χάθηκαν» κάτω απ’ το νερό. Η κατάσταση στις περιοχές που επλήγησαν είναι δραματική.

Ανακοίνωση – Τοποθέτηση του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ για την προκήρυξη πρόσληψης 224 Δικαστικών Υπαλλήλων...

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών εκπαιδευόμενων που πρόκειται να καταλάβουν θέσεις δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου Γραμματέων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) (αριθμ.:44165οικ./ΦΕΚ26τ.ΑΣΕΠ/30.8.2023)