Απαιτούμε να μην καταργηθεί συγχωνευθεί καμία δικαστική υπηρεσία!

Κάνε click & υπόγραψε για να μην κλείσουν τα δικαστήρια

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

Υποβολή δικαιολογητικών υπερωριακής απασχόλησης

Υποβολή δικαιολογητικών υπερωριακής απασχόλησης

Ανακοίνωση – Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης κλιμακίου του Προεδρείου του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Κλιμάκιο του Προεδρείου του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γιώργο Διαμάντη, τη Γενική Γραμματέα Μαριάνθη Μισαηλίδου και τον Αντιπρόεδρο Μίλτο Βεντούρη, συναντήθηκε εκτάκτως, χθες Πέμπτη 20/6/2024, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη.

Ψήφισμα για τον αγώνα των οικοδόμων στο Μετρό της Αθήνας

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας χαιρετίζει τον πολυήμερο αγώνα των εργαζομένων στο έργο κατασκευής της γραμμής 4 του Μετρό που έχει αναλάβει η εταιρία «ΑΒΑΞ», γιατί είναι δίκαιος.

Καθορισμός Ύψους Αποζημίωσης Δικαστικών Αντιπροσώπων

Καθορισμός του ύψους της ειδικής αποζημίωσης και των οδοιπορικών εξόδων των διοριζομένων Εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, των αναπληρωτών αυτών, των γραμματέων και των μελών των εφορευτικών επιτροπών καθώς και των διερμηνέων της τουρκικής γλώσσας για τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που αναλογούν στην Ελλάδα, της 9ης Ιουνίου 2024, καθώς και του τρόπου καταβολής τους

Καθορισμός Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης

Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους δικαστικούς υπαλλήλους για την έκτακτη απασχόλησή τους, κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ Συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ στις 21/5/2024

Στις 21/5/2024 συμμετέχουμε καθολικά στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ συνεχίζοντας τον αγώνα και διεκδικώντας ζωή με δικαιώματα, δουλειά με πραγματικές αυξήσεις κι όχι αυξήσεις - κοροϊδία του 1,5 ευρώ τη μέρα, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ωρη ΠΑΝΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 21ης του Μάη

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά την πετυχημένη απεργιακή κινητοποίηση της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα με νέα 24ωρη Πανυπαλληλική απεργιακή κινητοποίηση στις 21 του Μάη ενάντια στην ακρίβεια και στην οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης, και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτήν.

Εγκύκλιος Εκλογών Α1′ τμήματος Αρείου Πάγου

Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, το Α1΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία (άρθρο 68 π.δ. 26/2012, όπως ισχύει, ν. 4255/2014 και ν. 5083/2024) είναι αρμόδιο για το διορισμό των μελών των Επιτροπών Συλλογής και Διαλογής επιστολικής ψήφου, των Εφόρων και των Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής.

Θερμές Ευχές για Καλό Πάσχα

Το φετινό Πάσχα ας μας βρει με περισσότερα χαμόγελα, υγεία και ευτυχία. Χρόνια Πολλά!

Δελτίο Τύπου

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε. ,με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γ. Διαμάντη και τους Μ. Βεντούρη και Δ. Λιάτσο, συναντήθηκε σήμερα με τον Γ.Γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Αθανάσιο Μπαλέρμπα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

SOCIAL

1,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
128ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος αντιπροσωπεύει

5.600
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
400
ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
66
Α' ΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ