ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔελτίο Τύπου για την πυρκαγιά στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά

Δελτίο Τύπου για την πυρκαγιά στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά

Πριν λίγες μέρες το κτίριο που στεγάζεται το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά κάηκε για δεύτερη φορά.

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν Κυριακή αλλά μια εργάσιμη μέρα και το κτίριο ήταν γεμάτο από κόσμο, όπως συμβαίνει καθημερινά σε όλες τις Δικαστικές Υπηρεσίες.

Για πόσο όμως θα στηριζόμαστε στην τύχη;

Οι Δικαστικοί υπάλληλοι επανειλημμένα έχουμε αναδείξει την ακαταλληλότητα πολλών κτιρίων και τις σοβαρές ελλείψεις  σε υλικοτεχνική υποδομή κι όμως καμιά κυβέρνηση δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Η πυρκαγιά στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα μιας διαχρονικής και επικίνδυνης πολιτικής που λογαριάζει τα πάντα στην λογική του κόστους.

Τα μέλη των Δ. Σ. της ΟΔΥΕ και των Α/βάθμιων Συλλόγων Δικαστικών Υπαλλήλων Αττικής θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 6-4-2023 και ώρα 8.30 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά.

Αθήνα 4-4-2023

Για το Δ. Σ. της ΟΔΥΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ