ΑρχικήΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝH κατοικία είναι δικαίωμα. Καθολική προστασία της από τους πλειστηριασμούς!

H κατοικία είναι δικαίωμα. Καθολική προστασία της από τους πλειστηριασμούς!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
H κατοικία είναι δικαίωμα. Καθολική προστασία της από τους πλειστηριασμούς.

Μέσα στη χρονιά που πέρασε πλειστηριάστηκαν χιλιάδες σπίτια, ενώ νέο κύμα χιλιάδων πλειστηριασμών προβλέπεται μέσα στο 2023. Στη μνήμη όλων μας έχει μείνει χαραγμένη η προσπάθεια έξωσης χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου απ’ την πρώτη κατοικία της στου Ζωγράφου αλλά και η προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια.

Σ’ αυτό το άθλιο – για το λαό – φόντο συνεδριάζει την Πέμπτη 26.1.2023 η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για τη δυνατότητα των περιβόητων εταιρειών διαχείρισης (servicers) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σε βάρος της λαϊκής περιουσίας!

Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια αρπαγής της λαϊκής περιουσίας, κάθε παρέμβαση που ενισχύει το νομοθετικό πλαίσιο, που διαμόρφωσαν από κοινού οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις, και επιτρέπει στα διάφορα «κοράκια» να εφορμούν στο βιός των εργαζομένων, των ανέργων των συνταξιούχων.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, θα βρεθούμε στο πλευρό κάθε εργαζόμενου που κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο. Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, που στηρίζει και ο ΣΔΥΑ, την Πέμπτη 26.1.2023 (09.00) μπροστά στον Άρειο Πάγο!

Η κατοικία είναι δικαίωμα. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Απαιτούμε:

– Κατάργηση όλων των νόμων που δίνουν το δικαίωμα στις τράπεζες και τα funds ν’ αρπάζουν τα σπίτια του λαού.

– Ουσιαστική προστασία της λαϊκής κατοικίας – Παύση οποιαδήποτε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, πλειστηριασμού ή άλλου αναγκαστικού μέτρου σε βάρος της πρώτης – κύριας κατοικίας και άλλων περιουσιακών στοιχείων των λαϊκών οικογενειών με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 40.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
agonsisp@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ