ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕπείγουσα ανακοίνωση για το Συνέδριο

Επείγουσα ανακοίνωση για το Συνέδριο [ΑΠ41/2023]

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2023
Αρ. Πρωτ.: 41

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς: Όλους τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους μέλη της ΟΔΥΕ

ΤΑΚΤΙΚΟ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ Συνέδριο Ο.Δ.Υ.Ε.
29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2023 στις Σέρρες

Αγαπητοί συνάδελφοι – ισσες,

Ενόψει της διεξαγωγής του τακτικού – εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της ΟΔΥΕ στις 29 /11 έως 2/12 2023, στην πόλη των Σερρών και στο Ξενοδοχείο Elpida, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι:

Όσοι Σύλλογοι – Μέλη της ΟΔΥΕ είχαν κάνει εκλογές μέχρι 16/10/2021 (ημερομηνία εκλογής του απερχόμενου ΔΣ της ΟΔΥΕ) θα πρέπει να έχουν κάνει ή να κάνουν εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων τους έως και 28/11/2023. (Προσοχή: οι εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, πρέπει να γίνονται μέσα στο χρονικό διάστημα της τριετούς θητείας της ΑΔΕΔΥ, συγκεκριμένα από 8 Δεκέμβρη του 2021 έως Δεκέμβρη 2024)

Σε κάθε περίπτωση, υποχρεούνται οι σύλλογοι να αποστείλουν, ΑΜΕΣΑ, με email στο info[@]madlink.gr ή μέσα από την σχετική φόρμα
α) το πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής,
β) Το πρωτόκολλο ψηφοφορίας & εκλογικό κατάλογο και
γ) τον διορισμό του δικαστικού αντιπροσώπου, ώστε, ο έλεγχος τους από την ΟΔΥΕ και από την Επιτροπή Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ, και κατ’ επέκταση η νομιμοποίηση του κάθε Συλλόγου και των συνέδρων του, να γίνει πριν την έναρξη του συνεδρίου μας. (βλέπε 37/29-9-2023 ανακοίνωση)

Για την κατανομή των συνέδρων στα δωμάτια, παρακαλούμε τους συνέδρους και τους Συλλόγους να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα της ΟΔΥΕ. (εικονίδιο “Συνέδριο 2023”). Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διαμονής της πλειοψηφίας των συνέδρων σε μονόκλινα δωμάτια και θα πρέπει να φροντίσουν οι σύνεδροι για τη συγκατοίκηση. (αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων, η ΟΔΥΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας για να βρεθεί λύση συγκατοίκησης) 

Να φροντίσουν οι σύλλογοι να κάνουν εκλογές εάν είναι δυνατόν μέχρι 15/11/2023 και να ενημερώσουν την φόρμα διαμονής των συνέδρων άμεσα, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για την καλύτερη κατανομή.

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ