ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΈκτακτη ανακοίνωση του Προέδρου της ΟΔΥΕ για την πληρωμή των εκλογικών συνεργείων

Έκτακτη ανακοίνωση του Προέδρου της ΟΔΥΕ για την πληρωμή των εκλογικών συνεργείων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΔΥΕ

Σύμφωνα με ενημέρωση από το αρμόδιο Τμήμα Μισθοδοσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, όσες υπηρεσίες είχαν υποβάλει τα δικαιολογητικά της υπερωριακής αποζημίωσης των εκλογικών συνεργείων έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, θα πληρωθούν ως την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 (η πληρωμή θα γίνει στις 11 ή στις 14 Αυγούστου 2023). Διευκρινίζεται ότι, η πληρωμή αφορά τόσο την εκλογική διαδικασία της 21/5/2023 (για όσες υπηρεσίες δεν πληρώθηκαν τον Ιούλιο), όσο και την εκλογική διαδικασία της 25/6/2023.

Ευχαριστούμε δημόσια τους συναδέλφους της Μισθοδοσίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την υπευθυνότητα και το ζήλο που επέδειξαν, ώστε οι αποζημιώσεις να πληρωθούν σε σχετικά σύντομο διάστημα, λαμβανομένων υπόψη των θερινών αδειών των υπαλλήλων του Υπουργείου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ