Ανακοίνωση ΣΔΥΔΔΑ – Συμμετοχή στη στάση εργασίας

Η κυβέρνηση με στοχευμένες δράσεις και συγκεκριμένες πολιτικές υποχρηματοδοτεί τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, υποβαθμίζει τις σπουδές, καταργεί τμήματα και σχεδιάζει τον απόλυτο μαρασμό! Επιπρόσθετα, αφού άφησε 30.000 παιδιά εκτός ανώτατης εκπαίδευσης (με την ελάχιστη βάση εισαγωγής), προσπαθεί να μας διαφημίσει τον τρόπο να αγοράσουμε πτυχία. Η εισβολή της αστυνομίας σε σχολές και οι προσαγωγές φοιτητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους! Ο Σύλλογος ΣΔΥΔΔΑ θεωρεί ότι το Πανεπιστήμιο είναι ο χώρος που ανθίζουν ιδέες και δράσεις!

Στον αγώνα των φοιτητών για την προστασία της δημόσιας, δωρεάν, παιδείας θα είμαστε σταθερά συνοδοιπόροι! Το μόνο αξιακό σύστημα που συνδέεται με το πτυχίο είναι αυτό του κόπου και του οράματος του ανθρώπου που μόχθησε για να το αποκτήσει, όχι να το αγοράσει!

Σας καλούμε να συμμετέχετε στο στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 11.00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, καθώς και στο συλλαλητήριο στις 12.00 στα Προπύλαια.

Το Δ.Σ του συλλόγου ΣΔΥΔΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ