ΑρχικήΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ – Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

—-

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης και στον αγώνα που δίνει ενάντια στην πολύχρονη ισραηλινή κατοχή που έχει προκαλέσει εκατόμβες θυμάτων.

Το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ, το προηγούμενο διάστημα, διέπραξε σειρά εγκλημάτων, βομβαρδίζοντας ακόμα και νοσοκομεία, με εκατοντάδες νεκρούς, ακόμα και μικρά παιδιά. Οι νεκροί Παλαιστίνιοι, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Γάζας, ξεπερνούν τους 15.000. Ανάμεσα τους πάνω από 6000 παιδιά και 4000 γυναίκες. Οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 7000. Πάνω από 1,7 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια και τις πόλεις τους.

Δεν θα ανεχθούμε τη θηριωδία και τα εγκλήματα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Απαιτούμε την απεμπλοκή τη χώρας μας, να μην υπάρξει καμία συμμετοχή – καμιά εμπλοκή της χώρας στη σφαγή στη λωρίδα της Γάζας.

Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη ων λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους πολίτες του Ισραήλ που απαιτούν να σταματήσει το έγκλημα στη Γάζα.  Με τους λαούς που διαδηλώνουν σ’ όλο τον κόσμο ενάντια στο μακελειό στη Γάζα!

Απαιτούμε να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή, την οποία πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ.

Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Με επιστροφή όλων των Παλαιστινίων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ, με άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων απ’ τις φυλακές του Ισραήλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ