ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023...

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 (έκδοση του Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.)

Η ΟΔΥΕ με την εγκυρότητα του θεσμικού της ρόλου ως δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου ετοίμασε και διαθέτει προς τους συναδέλφους ένα Πρακτικό Οδηγό για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Σκοπός του παρόντος Πρακτικού Οδηγού είναι η κωδικοποίηση της πληροφορίας για τη διευκόλυνση των Δικαστικών Αντιπροσώπων μετά την παραλαβή του εκλογικού υλικού και έως την παράδοση αυτού στο αρμόδιο Πρωτοδικείο. Για τη σύνταξη του χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς, στοιχεία από το Π.Δ.: 26/2012 και τον αντίστοιχο Πρακτικό Οδηγό Εκλογών του Δ.Σ.Αθηνών.

Το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το αρχείο .DOC
Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το αρχείο .DOC
ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ