Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Μετά την πρόσφατη περίπτωση με την αποστολή του φακέλου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και απεστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, σήμερα στο στόχαστρο άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών μπήκε το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Άγνωστος ή άγνωστοι, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της νύχτας, έσπασαν και παραβίασαν την πόρτα εισόδου, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που πήγαν το πρωί στο Ειρηνοδικείο αντίκρισαν την τζαμαρία της εισόδου σπασμένη, πιθανότατα με τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε φαίνεται να μην έχουν παραβιαστεί άλλες πόρτες, ούτε και να λείπουν έγγραφα ή άλλα αντικείμενα. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία.

Για ακόμη μία φορά διαπιστώνεται πως το κενό ασφαλείας στα Δικαστήρια της Χώρας, είναι αρκετά σοβαρό. Η Ο.Δ.Υ.Ε. καταδικάζει κάθε τέτοιου είδους ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.

Για την Ο.Δ.Υ.Ε.
Ιωάννα Λαζογεώργου
Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δελτίο_Τύπου.pdf

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ