Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ο.Δ.Υ.Ε. πραγματοποίησε χθες 3/4/2024, συνάντηση με την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο γραφείο της στη Βουλή, στο πλαίσιο των επαφών με τα πολιτικά κόμματα. Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα, εκτέθηκε το σύνολο των ζητημάτων και αιτημάτων του κλάδου μας και υπήρξε ανταπόκριση και δέσμευση υποστήριξης αυτών σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Επιπλέον υπήρξε συνάντηση και με τον νέο Τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Αλέξανδρο Αυλωνίτη, σε συνέχεια ήδη πραγματοποιημένης επαφής του Δ.Σ. με τον προκάτοχό του κ. Ιωάννη Σαρακιώτη. Επίσης υπήρξε η δέσμευση υποστήριξης των αιτημάτων σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Τα ουσιαστικά αποτελέσματα, όλων των έως τώρα συναντήσεων, με τους πολιτικούς φορείς, αναμένεται να φανούν τις επόμενες ημέρες ξεκινώντας από την επικείμενη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη που αναμένεται.

Για την Ο.Δ.Υ.Ε.
Ιωάννα Λαζογεώργου
Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δελτίο_Τύπου.pdf
ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ