ΑρχικήΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕΛΗΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ. για συμμετοχή του ΣΔΥΘ σε σύσκεψη συλλόγων του Δημοσίου...

ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ. για συμμετοχή του ΣΔΥΘ σε σύσκεψη συλλόγων του Δημοσίου για επιστροφή 13ου και 14ου μισθού

To ΔΣ του ΣΔΥΘ αποφάσισε ομόφωνα να δεχτεί το κάλεσμα για συμμετοχή στην σύσκεψη των συλλόγων του Δημοσίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/12, ώρα 19:00, στα γραφεία της ΕΔΟΘ.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να συζητήσουμε την οργάνωση κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση ουσιαστικών αυξήσεων, επιστροφή 13ου-14ου μισθού, την άμεση απόδοση του δώρου Χριστουγέννων αλλά και των άλλων απωλειών που έχουμε υποστεί οι εργαζόμενοι στο δημόσιο.

Στους καιρούς ακρίβειας που ζούμε είναι ανάγκη να συντονίσουμε τις δράσεις μας για να διεκδικήσουμε γενναίες αυξήσεις στους μισθούς που να καλύπτουν τις απώλειες όλων των προηγούμενων χρόνων αλλά και μέτρα που να προστατεύουν τα εισοδήματά μας στον αντίποδα της πολιτικής που ροκανίζει τους πραγματικούς μισθούς και υποβαθμίζει τις ζωές μας.

Θεσσαλονίκη 5/12/2023,

Για το Δ.Σ
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       Τριαντάφυλλος Φούντας               Χριστίνα Χριστογιάννη

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ