ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΠρόσκληση για συνάντηση με τους Δόκιμους Δικαστικούς Υπαλλήλους

Πρόσκληση για συνάντηση με τους Δόκιμους Δικαστικούς Υπαλλήλους [ΑΠ20/2023]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τους Δόκιμους Δικαστικούς Υπαλλήλους, που έχουν συμπληρώσει την απαιτούμενη προϋπηρεσία για μονιμοποίηση
ΘΕΜΑ: Αποκλεισμός των Δόκιμων Δικαστικών Υπαλλήλων από τους διορισμούς Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21/5/2023

Συναδέλφισσες/-φοι, με αφορμή τον αποκλεισμό σας από τη διαδικασία της υποβολής αιτήσεων διορισμού Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21/5/2023, σας καλούμε σε συνάντηση την Παρασκευή 12/5/2023 και ώρα 13:30 στην αίθουσα 12 (ισόγειο) του κτηρίου 6 του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αντικείμενο της συνάντησης αυτής, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ κατά την τελευταία του συνεδρίαση (στις 8/5/2023), θα είναι:

  1. Ενημέρωση από μέρους του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ για: Α) το σύνολο των ενεργειών (παρεμβάσεις σε φορείς και αποστολή εγγράφων), που έγιναν από το συνδικαλιστικό όργανο πριν και μετά την έκδοση της εγκυκλίου (αρ.πρωτ.969/25-4-2023) και της διευκρινιστικής εγκυκλίου (αρ.πρωτ.1015/27-4-2023) της Προέδρου του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, Β) τις ενέργειες-πρωτοβουλίες στις οποίες προτίθεται να προβεί ΑΜΕΣΑ το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ, προκειμένου, αφενός μεν για να δοθεί η δυνατότητα-δικαίωμα στους συναδέλφους Δόκιμους Δικαστικούς Υπαλλήλους, να υποβάλλουν αίτηση για διορισμό τους ως Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής σε ενδεχόμενη επαναληπτική διαδικασία Βουλευτικών Εκλογών εντός του Ιουλίου 2023, αφετέρου δε για να επισπευστούν οι διαδικασίες μονιμοποίησης τους(αποστολή ερωτημάτων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, συγκρότηση και συνεδρίαση Δικαστικών Υπηρεσιακών Συμβουλίων, επίδοση αποφάσεων μονιμοποίησης), ώστε, σε κάθε περίπτωση, να δοθεί η δυνατότητα διορισμού των δόκιμων συναδέλφων ως Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
  2. Προτάσεις από μέρους των θιγόμενων συναδέλφων για περαιτέρω δράσεις και παρεμβάσεις του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ., για αίσια έκβαση του ζητήματος.

Για το Δ. Σ. της ΟΔΥΕ
Ο Πρόεδρος                   Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Διαμάντης           Μαριάνθη Μισαηλίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί προαιρετικό χρηματικό ποσό που δεν αφορά την ΟΔΥΕ, αλλά την πλατφόρμα change.org που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρήματων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ