ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2013

 

ΠΡΟΣ: Ο.Λ.Μ.Ε. και

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η παράταξή μας, το ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, χαιρετίζει όλους σας, χαιρετίζει τους Έλληνες αγωνιζόμενους Εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και για καλύτερη εκπαίδευση. Το να είσαι εκπαιδευτικός είναι περισσότερο από το να είσαι στην υπηρεσία του Δημοσίου. Είστε πολλά περισσότερα από αυτό! Συνεισφέρετε στη Δημοκρατία, διαμορφώνετε ένα νέο κόσμο, στέκεστε αντίπαλοι σε όλες τις αδικίες και την έλλειψη διαλόγου.

 

Στον αγώνα που ξεκινάτε από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, μαζί σας, σε αυτή την κορυφαία διαδικασία, στη διαδικασία κοινωνικής συμμετοχής και αγώνα, ζητώντας ένα καλύτερο σχολείο και τα δικαιώματα όσων εργάζονται σε αυτό, θα μας βρείτε συμπαραστάτες.

 

Είναι σκληρό αλλά όμορφο να αγωνίζεσαι, είναι σκληρό να απεργείς, αλλά έστω και αν αγαπάτε τη δουλειά σας και αν αισθανόσαστε ότι οι μαθητές σας – τα παιδιά μας – πληρώνουν το κόστος πιστεύουμε ότι τα αιτήματά σας είναι λογικά και θα είναι προς όφελος του εκπαιδευτικού συστήματος γενικότερα.

 

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κάνουμε και εμείς έκκληση ως παράταξη στην Κυβέρνηση, ότι η εκπαίδευση δεν είναι μια δαπάνη αλλά μια επένδυση για τις γενιές του μέλλοντος και του παρόντος.

 

Να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα αιτήματά σας και αποδεχθείτε αυτή τη μικρή μας ανακοίνωση ως συνεισφορά μας στο δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε. Σας συγχαίρουμε που παλεύετε για τα δικαιώματά σας, για τα μέλη σας και για τη δημόσια εκπαίδευση. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

  

Για τη Γραμματεία

 

Γενικός Γραμματέας

 

Χρήστος Λυμπερόπουλος

Αναπληρωτής Γραμματέας

 

 Κατερίνα Δημόκα 

Οργανωτικός Γραμματέας - Θέσεων

  

Νίκος Ραυτόπουλος