ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ (συνέχεια του προηγούμενου)

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΟ ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΡΧΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ???

Η συνέχεια ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ (βλέπε και πιο κάτω).

1. George Derzis, απαντώ συμβολικά σε σένα και μέσω εσένα σε όσους ανήκουν στις κατηγορίες ΥΕ, ΔΕ και στους νέους ΤΕ και ΠΕ.
Επί 30 χρόνια ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο που υπονοείς, το αντίθετο μάλιστα. Ούτε άλλαξα ούτε θα αλλάξω γνώμη και δεν θα σταματήσω να υποστηρίζω τους χαμηλόμισθους και τους αδικημένους, και την άμβλυνση των κατηγοριακών αντιθέσεων και μισθολογικών ανισοτήτων.

2. George Derzis, αν δεν ξέρεις ή δεν θυμάσαι και θες να δεις την άποψη που έχω για τους Επιμελητές ΥΕ, Δακτυλογράφους ΔΕ, Γραμματείς ΔΕ και νέους Γραμματείς ΤΕ και ΠΕ, ψάξε να τη βρεις (την άποψή μου) μόνος σου στο προσωπικό μου παράδειγμα, στις πράξεις μου και στους αποτελεσματικούς αγώνες σε όλη τη διάρκεια του συνδικαλιστικού μου βίου.
[Σημειωτέον οτι από το 1988 έως το 2008 ΕΚΛΕΓΟΜΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ και ήμουν συνεχώς στην ηγεσία του Συλλόγου και της ΟΔΥΕ και μάλιστα ΕΚΛΕΓΟΜΟΥΝ ΠΜΟΦΩΝΑ επί 8 χρόνια πρόεδρος ΣΔΥΑ (1994 -2002) και επί 4 χρόνια πρόεδρος ΟΔΥΕ (2004 -2008)].

3. Κι αν δεν μπορέσεις να βρεις τις απαντήσεις και τις αποδείξεις που ζητάς για τις απόψεις, τις θέσεις και τα έργα - τις πράξεις μου, ρώτα πρώτα όλους τους άλλους κι όχι εμένα, π.χ.:

Ρώτα τους ίδιους τους παλιούς επιμελητές από το 1989 και μετέπειτα, οι οποίοι έχουν παραμείνει επιμελητές.
Ρώτα, επίσης, τους ίδιους τους παλιούς επιμελητές του 1989 και μετέπειτα, οι οποίοι μετατάχθηκαν σε Γραμματείς ΔΕ, ΤΕ ή ΠΕ..
Ρώτα τις ΔΕ Δακτυλογράφους και τους Γραμματείς ΔΕ οι οποίοι προέρχονται κατευθείαν από πρόσληψη.
Ρώτα τους εκάστοτε νέους Γραμματείς ΤΕ και ΠΕ.
Ρώτα όσους/όσες έχουν προσωπική διαφορά και που οφείλεται.
Ρώτα να σου πουν έχω χάσει ή αν έχει πάει χαμένος κανένας αγώνας μου ή στόχος.
Ρώτα τους σημερινούς και τους πρώην συνδικαλιστές και πρώην στενούς συνεργάτες και φίλους μου, ακόμα κι αυτούς που με έθεσαν στο περιθώριο από το 2012 έως το 2014 (Τριπολιτσιώτη, Παπαναγιώτου, Λυμπερόπουλο, Ραυτόπουλο, Τσάκα, Γραβάνη)
Ρώτα τους πτυχιούχους.
Ρώτα και όσους/ες σου κάνουν LIKE.
Ρώτα και τους παραταξιακούς και συνδικαλιστικούς ...αντιπάλους μου!
Ρώτα και τις ...πέτρες, ακόμα.
Ρώτα όλους αυτούς, παλιούς και νέους να σου πουν για μένα, να σου πουν την απάντηση που περιμένεις.
Κι αν θες πες μου τι σου είπαν.

4. Ομως, πέρα και πάνω από ο,τι κι αν σου πουν, υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει και με ορίζει:
Οσο και όπως ήμουν πάντοτε και είμαι κατά του πολιτικού και κομματικού φανατισμού, διχασμού και λαϊκισμού, άλλο τόσο ήμουν πάντοτε και είμαι και κατά του κατηγοριακού διχασμού, φανατισμού και λαϊκισμού και υπέρ των εφικτών και ρεαλιστικών λύσεων και του κλεισίματος της ψαλίδας των αποδοχών.
Ο κατηγοριακός φανατισμός και διχασμός είναι εξίσου στείρος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος με τον κομματικό φανατισμό και διχασμό
Το ηθικό μου πλεονέκτημα ήταν και είναι οτι ποτέ δεν αγωνίστηκα για τον εαυτό μου ούτε για την κατηγορία μου.
Ποτέ!.
Αυτήν την ενωτική και πέραν και την υπεράνω των αντιθέσεων στάση μου, πολλές φορές την πλήρωσα και από τους συναδέλφους ΠΕ της γενιάς μου και από τους ΠΕο και από τους ΥΕ και από τους ΔΕ.
Γι αυτό και ήμουν και θα παραμείνω "φανατικός" (!!! - Αντίφαση!) αντίπαλος και του κατηγορικού διχασμού, φανατισμού και λαϊκισμού.

5.ΥΓ: Περιμένω νέα σου, και τηλεφωνικά!