ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Κορίνθου 67

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

Αίγιο ΤΚ: 25100

Τηλ: 26910 59606

ΤΗΛ FAX: 26910 62466

 

Αρ. Πρωτ. ….1.…

 

ΑΙΓΙΟ 2-2-2011

 

ΠΡΟΣ: Ο.Δ.Υ.Ε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ με το υπ’ αρ.9/26-1-2011 έγγραφό σας προς το Υπουργείο Εσωτερικών που αφορά την καταβολή της Εκλογικής Αποζημίωσης, καθώς και με το υπ’ αρ.3497/26-1-2011 έγγραφο-απάντηση του Υπουργείου.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ:

Διαβάζοντας την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο έγγραφο της ΟΔΥΕ σχετικά με την καταβολή του εκλογικού επιδόματος, είμαι αναγκασμένος και εγώ να συνυπογράψω τις σκέψεις του συναδέλφου, Προέδρου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Δεν θα ήθελα όμως να αναφερθώ στο τι κάνει το κράτος απέναντι στους εργαζόμενούς του διότι απλά το κράτος κάνει αυτό που κάνει και αυτό που το συμφέρει. Μεταφέροντας την αγωνία των συναδέλφων μου εδώ στο Αίγιο και πιστεύω των περισσοτέρων συναδέλφων μας σ’ όλη την Ελλάδα, θα ήθελα να επισημάνω ότι  το θέμα της εκλογικής αποζημίωσης είναι ένα θέμα που θα πρέπει να τύχει μεγαλύτερης προσοχής από την ΟΔΥΕ ειδικά δε αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι οι συνάδελφοι βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης με αυτά που το κράτος επιβάλλει.

Απαντήσεις ΑΟΡΙΣΤΕΣ, για δεδουλευμένα χρήματα εργαζομένων, από την επίσημη Πολιτεία προσβάλουν την νοημοσύνη μας, την επαγγελματικής μας υπόσταση, έρχονται σε αντίθεση με το σύνταγμα και παραπέμπουν σε εποχές σκοτεινές.

Πρέπει οπωσδήποτε η Ομοσπονδία να σκληρύνει την στάση της απέναντι σε τέτοιου είδους τακτικές και να περάσει το μήνυμα ότι δεν παίζουμε με τον ιδρώτα και την αξιοπρέπειά μας.

 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ συνάδελφοι Το θέμα δεν είναι καθόλου απλό. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ περνώντας τα δικά μας μηνύματα. ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ απαθείς σε ένα κράτος ΑΝΑΛΓΗΤΟ που όταν είναι να εισπράξει βρίσκει τον τρόπο να το κάνει αμέσως ενώ όταν είναι να δώσει έστω και ψίχουλα καθυστερεί ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ την καταβολή τους.

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ.

 

Νικόλαος Μπεντενίτης

Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αιγίου