Αρθρο - κάλεσμα του Χρήστου Καϋμενάκη, μέλος του ΔΣ του ΣΔΥΑ και Ταμία του ΔΣ της ΟΔΥΕ..., με θέμα: "Η σημερινή "δίκη" των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας"


Αθήνα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

"Κι αν δεν μπορείς μαζί μας
να ρθεις ΣΩΜΑΤΙΚΑ,
έλα κοντά μας ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ,
ΤΗ ΣΚΕΨΗ,ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!"

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Καλημέρα!

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Όποια άποψη, θετική ή αρνητική κι αν έχετε για τον συνδικαλισμό σήμερα ή για τους συνδικαλιστές!

1. Σήμερα, Παρασκευή 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στο κτίριο 6, στην πρώην σχολή Ευελπίδων, στο πρόσωπο των 3 συνδικαλιστών, επί της ΟΥΣΙΑΣ "δικάζονται" τα συνδικαλιστικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ/ΣΑΣ!
Όχι μόνο ημών των 3 συνδικαλιστών της ΟΔΥΕ, αλλά όλων των συνδικαλιστών, μελών των ΔΣ, των Ελεγκτικών Επιτροπών και ΣΥΝΕΔΡΩΝ των Συλλόγων της Χώρας και της ΟΔΥΕ.

2. Αν σήμερα ή σε τυχόν επόμενο στάδιο, αποφασίσουν πως θα κόβουν το μεροκάματο στις συνδικαλιστικές άδειες των ΣΥΝΕΔΡΩΝ και των ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Διοικητικών Συμβουλίων και των Ελεγκτικών Επιτροπών των ΣΥΛΛΟΓΩΝ και της ΟΔΥΕ, τελείωσε ο συνδικαλισμός στα Δικαστήρια...

3. Αν τα καταφέρουν, αν η δικαιοσύνη αποφασίσει πως καταργήθηκαν οι συνδικαλιστικές άδειες με αποδοχές, ε, τότε, συνδικαλισμό στα δικαστήρια θα έχουν μόνον οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς!
Και με τις πλάτες τις δικές μας, με δικαστικούς υπαλλήλους ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ...

4. Αν σήμερα ή τυχόν στο μέλλον, περάσει του Προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις πλάτες του Υπουργού της Δικαιοσύνης, τότε συνδικαλισμό στα δικαστήρια θα έχουν μόνον οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς!
Και με τις πλάτες και τις σύμφωνες απόψεις και νομικά επιχειρήματα ορισμένων συνδικαλιστών μας, οι οποίοι βρήκαν την ώρα και την ευκαιρία να τα διατυμπανίσουν.
ΓΙΑΤΙ;;;
Τι τυχόν τους υποχρέωσε, έσωθεν τους ή τυχόν έξωθεν τους;

5. Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
Σήμερα, τα συνδικαλιστικά δικαιώματα κι οι ελευθερίες όλων μας, όλων ΣΑΣ (κι όχι μόνο ή τόσο εμείς οι 3, όχι μόνο ή τόσο η ΟΔΥΕ), σήμερα σε έχουμε ανάγκη να είσαι εκεί, δίπλα μας, μαζί, αν μπορείς, κι αν θέλεις! Με χαρά, με βούληση, με συνείδηση! Με αλληλεγγύη. Όχι για το τώρα, αλλά για το ΜΕΛΛΟΝ.

6. Κι αν δεν μπορείς να έρθεις ΣΩΜΑΤΙΚΑ, έλα μαζί μας, έλα κοντά μας ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΣΤΩ! Παρακίνησε και Πάρε μαζί σου και τον διπλανό που πιθανόν να μην το ξέρει, ούτε να το συνειδητοποίησε.
Σήμερα, 9 με 10 το πρωί, αν δεν θες ή δεν μπορείς να είσαι εκεί, έλα κοντά μας, κλείσε τα μάτια σου για λίγα δευτερόλεπτα, σφίξε τη γροθιά σου και έλα εκεί, με τον νου και τη σκέψη ή/και την καρδιά σου!

7. Έλα εκεί με όποιον τρόπο μπορείς και θέλεις, ακόμα κι αν τώρα είσαι εναντίον αυτών των συνδικαλιστών και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας.

8. Έλα να εκφράσεις είτε τη συμπαράσταση σου σε μας, είτε και τη διαφωνία σου με μας!!!
ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΌΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ, δεν τους αγαπά και δεν τους θέλει ούτε ο Θεός ούτε η Κόλαση, γιατί είναι ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

9. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΠΟΛΑΠΛΑ!