4ο Κείμενο του Χρήστου Καϋμενάκη με θέμα: Προσωρινός Πίνακας 404 Διοριστέων ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ από την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 1Κ/2017 [Το κείμενο το δημοσίευσα και στο Προφίλ μου (Christos Kaymenakis) και στην Ομάδα επικοινωνίας δικαστικών υπαλλήλων στο facebook]

 

Αθήνα, Παρασκευή 20/10/2017.

 

Συνάδελφοι ή μη, φίλες και φίλοι

 

Α. ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ - ΤΑ ΠΈΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΗΜΑΤΑ:

 

1. Την Παρασκευή 13/10/2017, είχα πολύωρη συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ.Ιωάννη Καραβοκύρη. Από εκείνη τη συνάντηση, ενημερώθηκε ενώπιον πλήρως, αναλυτικά και με λεπτομέρειες για όλες τις προκηρύξεις. Ενημέρωσε δε αναλυτικά κι εμένα.
Αρχισε δε να επιλαμβάνεται ο ίδιος προσωπικά όλων των προκηρύξεων, και έδωσε οδηγίες και εντολή να "ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ" και να βγουν σύντομα τα αποτελέσματα - οι πίνακες διοριστέων. 
2. Τη Δευτέρα 16/10/2017 συναντήθηκα με τους καθ' ύλην αρμόδιους για τις Προκηρύξεις μας Διοικητικούς Υπαλλήλους και Παράγοντες του ΑΣΕΠ, οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν τα προηγούμενα.
3. Την Τρίτη έκανα αναλυτική δημοσίευση στο Προφίλ μου (Christos Kaymenakis) και στην Ομάδα επικοινωνίας δικαστικών υπαλλήλων στο facebook.
4. Το περιεχόμενο αυτών των δημοσιεύσεων στο facebook, το δημοσίευσα και εδώ, στο ακριβώς από κάτω σχετικό με τις Προκηρύξεις και τις Προσλήψεις ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ, με πολλές λεπτομέρειες. Το δημοσίευσα προχθές Παρασκευή 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, κατά τις 2 μετά το μεσημέρ, δηλαδή αμέσως μετά από την αυθημερόν νέα παράσταση μου στο ΑΣΕΠ 
5. Τέλος, δυόμισι ώρες μετά, στο τέλος του ωραρίου του ΑΣΕΠ, γύρω στις 4:20 το απόγευμα της Παρασκευής, οι του ΑΣΕΠ πρόλαβαν και δημοσίευσαν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τον προσωρινό πίνακα 404 διοριστέων ΠΕ Γραμματέων από την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του ΑΣΕΠ 1Κ/2017.

 

Β. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ 404 ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολόκληρος ο Προσωρινός Πίνακας των 404 διοριστέων σε θέσεις δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ. Με τον συνολικό αριθμό μορίων (βαθμολογίας) που συγκέντρωσε ο κάθε διοριστέος, καθώς και με την ειδική ιδιότητα που έχει ο καθένας και την κατηγορία των θέσεων από την οποία κρίθηκε ως διοριστέος.


Επεξηγήσεις συντομογραφιών στις τελευταίες δεξιά στήλες του προσωρινού πίνακα:
Α. ΕΝΤΟΠΙΟΤΗ = ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ (στην τρίτη πριν το τέλος στήλη)


Β. ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤ = ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ (στην προτελευταία στήλη)


1. ΤΡΙ (ΜΕ ΕΜΠ) = ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
2. ΤΡΙ (ΧΩΡ. ΕΜΠ) = ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
3. ΠΟΛ (ΜΕ ΕΜΠ) = ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
4. ΠΟΛ (ΧΩΡ. ΕΜΠ) = ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
5. ΧΩΡ. ΕΜΠ = (κατηγορία γενικών θέσεων) ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
6. ΕΙΔ. (ΜΕ ΕΜΠ) = ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
7. ΕΙΔ. (ΧΩΡ. ΕΜΠ) = ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
8. ΠΑΛ (ΜΕ ΕΜΠ) = ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΎΝΤΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
9. ΟΜΟ (ΜΕ ΕΜΠ) = ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ... ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (στην προτελευταία στήλη)
10. Όπου δεν υπάρχει καμία ένδειξη στην προτελευταία στήλη με τίτλο "ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ Η ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ, αυτό σημαίνει πως οι διοριστέοι στις θέσεις αυτές δεν ανήκουν σε καμιά από τις ως άνω Β1 έως Β9 ειδικές κατηγορίες (στην προτελευταία στήλη), αλλά ανήκουν στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

 

Γ. Συνάδελφοι και μη, φίλοι και φίλες


Για λόγους πληρότητας των αναρτήσεων, και ΚΥΡΙΩΣ για την ευκολία των ενδιαφερομένων, συγκέντρωσα σε αυτήν ΕΔΩ την στήλη της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΔΥΕ, όλα τα στοιχεία που έχουν σχέση με τις προσλήψεις στα Δικαστήρια...
Σε άλλα κείμενα μου εδώ στην ίδια στήλη, ακριβώς από κάτω, θα βρείτε επιπλέον στοιχεία. Συνεχώς θα δημοσιεύω εδώ και άλλα σχετικά κείμενα, σχετικά με τις απορίες και τα ερωτήματα σας για τις προσλήψεις...

 

Δ. ΕΔΩ Ακολουθεί ο προσωρινός πίνακας διοριστέων, με βαθμολογία και τις ειδικές κατηγορίες και ιδιότητες υποψηφίων από τις οποίες προέρχεται ο καθένας...

 

Αθήνα, Παρασκευή 20/10/2017.
 

Χρήστος Καϋμενάκης, Ταμίας του ΔΣ της ΟΔΥΕ και (για λίγο ακόμα) μέλος του ΔΣ του ΣΔΥΑ...