ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Φλώρινας, σας κοινοποιεί τη διαμαρτυρία του, επειδή τέθηκε σε αργία ένας συνάδελφος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του πειθαρχικό αδίκημα, το οποίο θα κριθεί από το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο. Θεωρούμε ότι η άμεση, χωρίς να έχει κριθεί το θέμα, απομάκρυνση του, με δεδομένη την έλλειψη δικαστικών υπαλλήλων, δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας. Διαμαρτυρόμαστε, γιατί στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, μετά από τόσες περικοπές, είναι δύσκολο για τον καθένα μας να συντηρήσει την οικογένεια του, πόσο μάλλον για το συνάδελφο, ο οποίος είναι μονόμισθος, έχει δύο παιδιά και η μόνη πηγή εσόδων της οικογενείας του είναι ο μισθός του.

 

Διαμαρτυρόμαστε, γιατί οι συνθήκες διαβίωσης στη Φλώρινα, λόγω του επικείμενου ψύχους του χειμώνα, επιβαρύνουν πολύ την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, με αποτέλεσμα η οικογένεια του συναδέλφου, χωρίς το μισθό του να δυσκολευτεί πολύ να αντεπεξέλθει ακόμα και στα έξοδα θέρμανσης.

 

Διαμαρτυρόμαστε, γιατί είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι σε ένα ανάλγητο κράτος, που διυλίζει το κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο.

 

Ζητάμε την στήριξη της Ο.Δ.Υ.Ε και την έμπρακτη συμπαράσταση της.

 

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Φλώρινας