1ο Κείμενο του Χρήστου Καϋμενάκη, με θέμα: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στα Δικαστήρια το 2017 και το 2018, μέσω ΑΣΕΠ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ή τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 404 ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.

 

Συνάδελφε και φίλε, επισκέπτη και αναγνώστη της ιστοσελίδας της ΟΔΥΕ και ειδικά αυτής της στήλης που δημοσιεύουμε ονομαστικά οι δικαστικοί υπάλληλοι,

Διευκρινίζω ότι το περιεχόμενο του κειμένου αυτού το έχω δημοσιεύσει από την περασμένη ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στην κλειστή Ομάδα επικοινωνίας δικαστικών υπαλλήλων και στο προφίλ μου (Christos Kaymenakis) στο facebook, ΜΕΤA ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ κ. Ιωάννη Καραβοκύρη και άλλους ΑΠΟΚΕΙΣΤΙΚΆ ΑΡΜΌΔΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ).

 

Α. ΠΕΡΙΛΗΨΗ:


Αναλυτική και γι αυτό Έγκυρη Ενημέρωση για τον πιθανό χρόνο έκδοσης:
1. Του ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 135 ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - 69 ΠΕ ΚΑΙ 66 ΤΕ Η/Υ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Κ/2017).
2. Του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 404 ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017)

3. Του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 186 ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - 42 ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, 123 ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ 21 ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8Κ/2017).
4. Εκκρεμεί, επίσης, και η κάλυψη επιπλέον 55 θέσεων (9 θέσεων ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής, 43 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Γραμματέων και 3 θέσεων ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων) από ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.

Σύντομα και σταδιακά θα αρχίσουμε να βλέπουμε "φως" από τις ροές των προσλήψεων, ξεκινώντας από τους 135 του κλάδου πληροφορικής...
Σε κάθε περίπτωση, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, θα έχουμε συνεχείς και ουσιαστικές ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ επί αυτών των προκηρύξεων... Όχι πια από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου! Όοοχι! Είναι αναξιόπιστη, ασυνεπής και υποτιμητική προς την ΟΔΥΕ.

 

Β. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Μετά από συνεχείς παραστάσεις (όχι στην πολιτική ηγεσία του Αγαπημένου μας Υπουργείου Δικαιοσύνης - μακριά από αυτή, είναι αναξιόπιστη, ασυνεπής και υποτιμητική προς την ΟΔΥΕ, αλλά) στην ηγεσία και άλλους αρμοδίους παράγοντες του ΑΣΕΠ, από την προηγούμενη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου,
σας παραθέτω τα δεδομένα, τις παράμετρους και τα ΈΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ των επικείμενων ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ στα Δικαστήρια, χωρίς παραποίηση και χωρίς μαγείρεμα:

 

Β1. Για την προκήρυξη 2Κ/2017 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 69 ΠΕ και 66 ΤΕ δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου Πληροφορικής:

(α) Ως γνωστόν, Εδώ και μήνες έχει δημοσιευθεί ο προσωρινός πίνακας διοριστέων - "επιτυχόντων".

(β) Κατατέθηκαν 75 ενστάσεις από "μη επιτυχόντες - μη διοριστέους" βάσει του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ πίνακα.

(γ) Οι ενστάσεις αφορούν σε 3 νομικά ζητήματα, όπως, το ζήτημα της απόδειξης των τυπικών προσόντων, λόγω της ποικιλομορφίας τους και των πολλών φορέων απόκτησης τους, το ζήτημα της συνάφειας των μεταπτυχιακών, και το ζήτημα της συνάφειας της εμπειρίας.

(δ) Από τις ημέρες των παραστάσεων, εκτός από την έγκυρη ενημέρωση, ξεκόλλησε και προχώρησε η διαδικασία στο επόμενο στάδιο, και αναμένεται να περάσουν ΣΥΝΤΟΜΑ και από τα επόμενα 2 στάδια.

(ε) Δεν αποκλείεται να δημοσιευτεί πρώτα και ΆΜΕΣΑ ο οριστικός πίνακας με τους 69 ΠΕ του κλάδου Η/Υ και λίγο αργότερα ο πίνακας με τους 66 ΤΕ Η/Υ.

(στ) Δεν θα κάνω προβλέψεις, παρά μόνο θα δώσω τη δέσμευση για συνεχή παρακολούθηση, έγκυρη ενημέρωση και προώθηση των εξελίξεων.
ΌΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΟΥΣ 135 ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Η/Υ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017.
ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ.

(ζ) Στην ιστοσελίδα του http://www.asep.gr (πατήστε στην ιστοσελίδα, κατά διαστήματα) και θα περιμένετε να δείτε τη δημοσίευση του οριστικού πίνακα διοριστέων από την προκήρυξη 2Κ.
Επίσης, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, θα δείτε και τις υπηρεσίες που έχουν οργανικές θέσεις κλάδων ΠΕ ή/και ΤΕ Η/Υ, και οι οποίες θα καλυφθούν όλες.

(η) Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, τα τυπικά προσόντα πάρα πολλά, τα μόρια σε πολύ μεγάλο ύψος!!!
Θα το δεις όταν θα προσέλθουν για εργασία στη Γραμματεία μας!

(θ) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ 69 ΠΕ ΚΑΙ ΤΩΝ 66 ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10/2017, ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2Κ/2017 Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ο κ. Ιωάννης Καραβοκύρης, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί δημιουργικά από τη δεκαετία του '90, όταν ως Πρόεδρος Πρωτοδικών είχε εκλεγεί (πρώτος) Πρόεδρος του Αιρετού Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών (1994 - 1996).

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΚΛΑΔΟΣ, ΛΌΓΩ ΠΟΛΛΏΝ ΠΡΟΣΌΝΤΩΝ...
 

Β2. Για την προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 404 δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.

(α) Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, η διασταύρωση και η πιστοποίηση των τυπικών προσόντων των διοριστέων και σχεδόν διπλάσιου αριθμού των αμέσως επόμενων στη σειρά κατάταξης.

(β) Τις ημέρες των παραστάσεων στο ΑΣΕΠ, εκτός από την έγκυρη ενημέρωση, ξεκόλλησε και προχώρησε πιο δυναμικά η διαδικασία στο επόμενο στάδιο, και αναμένεται να περάσουν ΣΥΝΤΟΜΑ και από τα επόμενα 2 στάδια.
Δηλαδή, έχει γίνει η προεισήγηση από την υπηρεσία του ΑΣΕΠ επί του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ 404 ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ και ήδη είναι στο προτελευταίο στάδιο, δηλαδή στο ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ για έγκριση.
Υστερα θα εισαχθεί στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΚΕΔ) για τελική έγκριση και τυπικό έλεγχο ή τυχόν παραπομπή πίσω στην αρχή, π.χ. για περαιτέρω έλεγχο και επεξεργασία στοιχείων και άλλων επιπλέον υποψηφίων - "αναπληρωματικών".

(γ) Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, θα ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ 404 ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.

(δ) Δεν θα κάνω προβλέψεις, παρά μόνο θα δώσω τη δέσμευση για συνεχή παρακολούθηση, έγκυρη ενημέρωση και προώθηση των εξελίξεων.
ΌΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ (ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ) ΟΤΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 404 ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΝ ΌΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...

ε) Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (https://www.asep.gr) θα περιμένετε να δείτε ΣΥΝΤΟΜΑ τη δημοσίευση του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΎ πίνακα των 404 διοριστέων ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ από την προκήρυξη 1Κ.
Επίσης, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην 1Κ/2017 προκήρυξη, θα δείτε και τις υπηρεσίες στις οποίες θα διοριστούν οι 404 ΠΕ Γραμματείς.

(στ) Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, τα τυπικά προσόντα πάρα πολλά, τα μόρια σε πολύ μεγάλο ύψος!!!
Θα διοριστούν δικαστικοί υπάλληλοι, Γραμματείς, με άνω του ενός πτυχία, με μεταπτυχιακά και διδακτορικά, με αρκετές ξένες γλώσσες, με εμπειρία, και με βαθμούς σε αυτά τα τυπικά προσόντα και μόρια σε δυσθεώρητα ύψη!!!

ΈΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΈΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΕ 2 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1370 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 9.150 ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!
ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΜΕ συναφή ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ 7 ετών (Δικηγόρος), ένα πτυχίο με καλό βαθμό, και 2 ξένες γλώσσες, συγκεντρώνει 1240 μόρια περίπου, και κατατάσσεται ιστην 13.400 σειρά των υποψηφίων.

Άρα, αυτοί δεν ελέγχονται καν. Πριν την έκδοση του προσωρινού πίνακα με τους 404 διοριστέους, ελέγχονται μόνο οι πρώτοι 404, και όσοι είναι π.χ. σε σειρά μέχρι το 3πλάσιο - 5πλάσιο αριθμό των διοριστέων.

(ζ) Οι 404 ΠΕ Γραμματείς από την προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ, θα έχουν τέτοια και τόσα προσόντα και βαθμό, που πολλοί εξ αυτών θα υπερτερούν και των τυπικών και ίσως και των ουσιαστικών προσόντων αρκετών δικαστικών λειτουργών που θα βρουν στα δικαστήρια!!!

(η) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (ΣΥΝΤΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝ ΌΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 404 ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΟ 2018 (ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017 Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ)

Δεδομένου ότι, μετά την παράσταση και τη μεγάλης διάρκειας συνάντηση μας, την προηγούμενη Παρασκευή 13/10/2017, ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1Κ/2017 Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ο κ. Ιωάννης Καραβοκύρης, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί δημιουργικά από τη δεκαετία του '90, όταν ως Πρόεδρος Πρωτοδικών είχε εκλεγεί (πρώτος) Πρόεδρος του Αιρετού Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών (1994 - 1996).

ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΕΠΊΠΕΔΟ Ο ΚΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΆ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...
 

Β3. Για την προκήρυξη 8Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πρόσληψη 186 δικαστικών υπαλλήλων 42 ΤΕ και 123 ΔΕ του κλάδου ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, και 21 του κλάδου ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

(α) Έχει προχωρήσει κάπως ο έλεγχος, η διασταύρωση και η πιστοποίηση των τυπικών προσόντων μόνο των 42 πρώτων και σημαντικού αριθμού των αμέσως επόμενων στη σειρά κατάταξης ΤΕ Γραμματέων.

(β) Δεν έχει ξεκινήσει καν ο έλεγχος, η διασταύρωση και η πιστοποίηση των τυπικών προσόντων των 123 ΔΕ Γραμματέων και των 21 ΥΕ Επιμελητών.

(γ) Οπότε θα καθυστερήσει η έκδοση του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 186 ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ (42 ΤΕ ΚΑΙ 123 ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ 21 ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8Κ).
Και πάντως, αυτός ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 8Κ, για 42 ΤΕ και 123 ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ 21 ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ 1Κ ΚΑΙ 2Κ.

(δ) Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ θα περιμένετε να δείτε τη δημοσίευση του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΎ πίνακα των διοριστέων 42 ΤΕ κ123 αι ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ και 21 ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, από την προκήρυξη 8Κ.
Επίσης, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην 8Κ/2017 προκήρυξη, θα δείτε και τις υπηρεσίες στις οποίες θα διοριστούν οι ως άνω 42 ΤΕ και 123 ΔΕ Γραμματείς και οι 21 ΥΕ Επιμελητές.

(ε) Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και εδώ, τα τυπικά προσόντα πάρα πολλά, τα μόρια σε πολύ μεγάλο ύψος!!!

(στ) Δεν θα κάνω προβλέψεις, παρά μόνο θα δώσω τη δέσμευση για συνεχή παρακολούθηση, έγκυρη ενημέρωση και προώθηση των εξελίξεων.
 

Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, πάντως, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 8Κ/2017 Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ο κ. Ιωάννης Καραβοκύρης... (βλέπε πιο πάνω).

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΚΛΑΔΟΣ, λόγω πολλών προσόντων... ...........................................................................................................................
 

Γ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ, ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ, με μεγάλη (κατ' εμέ) σημασία:

 

Συνάδελφε (διγενές και μονοκατάληκτο),

Για μένα ξεκίνησε πάλι μια νέα εποχή. Θα προσπαθήσω δε και ελπίζω να συμβάλλω σε μια νέα αρχή για την ΟΔΥΕ και το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Ωστε ο κάθε συνάδελφος να έχει υπόψη του όλα τα δεδομένα και όλες τις παραμέτρους του κάθε ζητήματος, την ίδια ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. Αρκεί να το θελήσει!
Κι έτσι, ΈΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ του όλα αυτά, θα μπορεί να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. Ταυτόχρονα, θα έχει και τη δυνατότητα κι ο ίδιος, αυθεντικά και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, να εκτιμήσει την κατάσταση και την αξιοπιστία των συνδικαλιστών και των πληροφοριών, στάδιο προς στάδιο, βήμα προς βήμα...

Για μένα ξεκίνησε πάλι μια νέα εποχή... Με διαφάνεια και δημοσιότητα...
Χωρίς να περιορίζομαι πια στον ρόλο του "αφανούς βοηθού" που έκανα τα τελευταία χρόνια, επειδή έτσι βόλευε κάποιους και τώρα οικειοποιούνται την προσφορά μου ή αποσιωπούν την αλήθεια...
Χωρίς παραποίηση και χωρίς μαγείρεμα των ανακοινώσεων, των αποφάσεων και των πρακτικών συνεδριάσεων, και χωρίς αποσιώπηση της αλήθειας και των πρακτικών, μέσα και πρακτικές στα οποία καταφεύγουν ή αρέσκονται ορισμένοι, από ένα συνδυασμό σκοπιμοτήτων και αδυναμιών, για να θολώνουν τα νερά...
Χωρίς υποσχέσεις και προβλέψεις άνευ αντικρίσματος, άνευ στοιχείων.
Χωρίς να γινόμαστε "ταχυδρόμοι", μεσάζοντες ή ικέτες, ούτε μεταφορείς αμάσητων πληροφοριών από την Κυβέρνηση και από άλλες εξουσίες, όπως δυστυχώς κάνουν ορισμένοι συνδικαλιστές!!!

Αλλά με τη λογική και στρατηγική που πρέπει να έχει και να ασκείται ο συνδικαλισμός!

Αλλά με με επιμονή στην έρευνα και στην εξακρίβωση των δεδομένων στις πηγές.
Με την ανάλογη συνδικαλιστική πίεση και ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ που προσφέρει η επαρκής ΓΝΩΣΗ του κάθε θέματος!

Με συνεχείς παραστάσεις και επικοινωνία με αρκετούς αρμόδιους φορείς.
Μακριά κι απέναντι στην πολιτική ηγεσία του Αγαπημένου μας Υπουργείου Δικαιοσύνης. Μακριά! Είναι αναξιόπιστη, ασυνεπής και υποτιμητική προς την ΟΔΥΕ

 

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΚΛΑΔΟΣ, ΙΣΩΣ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙ Η ΟΔΥΕ!

 

Αθήνα 17 Οκτωβρίου 2017.