ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων όπως αυτές γνωστοποιούνται με διάφορους τρόπους και μέσω του facebook μεταξύ συναδέλφων, δηλώνουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, τόσο όσον αφορά στην καταβολή του εκλογικού επιδόματος όσο και στην καταβολή των υπερωριών σε ορισμένα μόνο Πρωτοδικεία και Εισαγγελίες στην Ελλάδα.
Θεωρούμε ότι πρόκειται για μία έκδηλη αδικία που έχει να κάνει με την επιλεκτική πριμοδότηση συγκεκριμένων συλλόγων είτε λόγω εδαφικής τοποθέτησης και αριθμού μελών που τους απαρτίζουν, είτε για οποιοδήποτε άλλη αιτία.
Η πληρωμή του δεύτερου εκλογικού επιδόματος δικαστικών υπαλλήλων κάποιων συγκεκριμένων Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών, όταν εν αντιθέσει άλλοι συνάδελφοι στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο δεν έχουν πληρωθεί καν το πρώτο εκλογικό επίδομα, είναι σαφής ένδειξη λανθασμένης διαχείρισης.
Η κατ΄ επανάληψη παρόμοια πορεία τέτοιων καταστάσεων, μας οδηγεί σε διάφορες σκέψεις για υστερόβουλη διαχείριση κοινών θεμάτων όλου του κλάδου, από τα εκλεγμένα μέλη του συλλογικού μας οργάνου.
Μήπως τελικά «Ελλάδα, είναι μόνο η Αθήνα»;
Μήπως είναι ώρα ν΄ αλλάξουμε άποψη και στάση, οι εκτός Αθηνών συνάδελφοι;
Η στήριξη θα έπρεπε να είναι αμοιβαία!
 

Οι Δικαστικοί Υπάλληλοι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ