ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

 

Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2011

 

Έφυγε ξαφνικά το Σάββατο (5/11/2011) ξημερώματα, την ημέρα των γενεθλίων του, για πάντα από κοντά μας, ο αγαπητός συνάδελφος Νίκος Στεφανάκης, που μέχρι προχθές αντιπροσώπευε το κρητικό στοιχείο ανάμεσά μας. Αυθεντικό παιδί της Κρητικής Γης, μας έκανε να τον αγαπήσουμε για την ντομπροσύνη του, την απλοχεριά του, τα πειράγματά του, τις αναποδιές του, μα πάνω από όλα την καλή του την καρδιά. Τίμιος, ειλικρινής, εργατικός, με μεγάλο ενδιαφέρον για την Υπηρεσία και για τον Πολίτη. Έγινε Προϊστάμενος στο Αρχείο και στα Ένδικα Μέσα του Συμβουλίου της Επικρατείας, δίνοντας πάντα λύσεις σε ό,τι προέκυπτε.

 

Διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων του Συμβουλίου της Επικρατείας καθώς και μέλος της ΟΔΥΕ, πράγμα που δείχνει ότι ενδιαφερόταν για τα κοινά και για τον κλάδο των Δικαστικών Υπαλλήλων. Μετά την συνταξιοδότησή του, αποφάσισε να αποσυρθεί στην Κρήτη που αγαπούσε και εκεί περνούσε τις τελευταίες του, όπως αποδείχθηκε, μέρες.

 

Όλοι τον αγαπήσαμε και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Φίλε Νίκο, όσοι μείναμε πίσω ευχόμαστε να έχεις «Καλό ταξίδι» και να είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης, που τόσο αγάπησες.

 

 

 

 

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Συμβουλίου της Επικρατείας αναθέτει στον συνάδελφο κ. Ι. Τσάγκαλο να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί εις μνήμην του.