Κείμενο του Χρήστου Καϋμενάκη, Ταμία του ΔΣ της ΟΔΥΕ..., με θέμα: "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ (Α)ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, μέχρι του βαθμού της ενδεχόμενης εξόντωσης - ΕΦΕΣΗ 1. Του ελληνικού Δημοσίου, και 2. Του Υπουργού Δικαιοσύνης ΚΑΤΑ του Χρήστου Καϋμενάκη, στις 13 Οκτωβρίου, κι αργότερα και κατά άλλων συνδικαλιστών..."

Αθήνα, Πέμπτη και Παρασκευή, 9 και 10 Νοεμβρίου 2017
 

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε και όχι μόνο,
 

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο μου το οποίο δημοσίευσα υπό μορφή συνεχών μικρών σχολίων στο προφίλ μου και στην Ομάδα επικοινωνίας δικαστικών υπαλλήλων Ελλάδος στο facebook, χθες το βράδυ (Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017) και το ολοκλήρωσα σήμερα το πρωί!
 

Θέμα: Συνδικαλιστικές διώξεις και Έφεση του Υπουργού της Δικαιοσύνης εναντίον μου...
 

Ακολουθεί το κείμενο
 

ΕΦΕΣΗ
1.Του ελληνικού Δημοσίου,
2.Του Υπουργού Δικαιοσύνης
ΚΑΤΑ
Του Χρήστου Καϋμενάκη, δικαστικού υπαλλήλου του Πρωτοδικείου Αθηνών και Ταμία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ
Της υπ' αριθμ. 7/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Προστασίας Συνδικαλιστικών Ελευθεριών και Δικαιωμάτων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθηνών.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ!
Ας αφήσουν κάποιοι τις συνδικαλιστικές κουτοπονηριές!
Όταν θα διαβάσουν το ιστορικό και κάποιες λεπτομέρειες, θα δουν όλη την αλήθεια, αλλά και τη σκοπιμότητα και το παρασκήνιο. των φιλοκυβερνητικών, με την ανοχή και τη συνεργασία και των άλλων δύο μεγάλων αριθμητικά αλλά μικρών στη συνδικαλιστική ψυχή κι αξιοπρέπεια παρατάξεων!
Ορισμένοι τα ξέρουν όλα, αφού τους έκανα την τιμή και τους τα είπα προφορικά από καιρό, αλλά δεν τα λένε! Συμμαχίες και λυκοφιλίες βλέπω!!!
(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ) ΕΦΕΣΗ,
(Το ελληνικό Δημόσιο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης)
ΖΗΤΟΥΜΕ
................................................................................
Αθήνα 13 Οκτωβρίου 2017.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!
 

Ακολουθεί η αλήθεια!
Εξάλλου, εγώ έχω διαφορετική άποψη για ορισμένες πλευρές αυτού του ζητήματος, και διαφορετική συνδικαλιστική στρατηγική και γραμμή!
Άλλοι συνδικαλιστές κι η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΔΥΕ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ή δεν κάνουν χρήσηΟΛΟΗΜΕΡΩΝ συνδικαλιστικών αδειών, και πορεύονται παρασκηνιακά και λάου λάου.
Αφήνουν, επίσης, τον κλάδο ανενημέρωτο και στο σκοτάδι!
Πηγαίνουν ακόμα και ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΔΥΕ (περί καταγγελίας και δημοσιότητας) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ!
Ο ...Χρήστος Καϋμενάκης πορεύεται με διαφάνεια και δημοσιότητα, και με ευθεία κι ουσιαστική πολιτική και συνδικαλιστική αντιπαράθεση, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος και την αξιοπρέπεια μας!
 

Το ιστορικό:
1. Πριν το Συνέδριο των Ιωαννίνων, ήταν σε γνώση (καθ' ομολογίαν τους) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και της παράταξης "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" η έναρξη της διαδικασίας πειθαρχικής δίωξης εναντίον μου (και εναντίον άλλων 2 συνδικαλιστών)!
Την οποία την έκρυψαν από τους συνέδρους!!!
 

2. Κατά την προκαταρκτική εξέταση κλήθηκαν και ουσιαστικά κατέθεσαν εναντίον και εις βάρος μας, ως οιονεί μάρτυρες κατηγορίας, ως αντίθετη άποψη και στάση, για να δέσει η πειθαρχική κατηγορία εναντίον μου/μας, τα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ", οι Α.Πάσχος και Ρ.Τέγα!
Και τελικά ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος μου/μας για το παράπτωμα της αδικαιολόγητης απουσίας κατά την άσκηση των συνδικαλιστικών μου/μας καθηκόντων με τη χρήση ολοήμερων συνδικαλιστικών αδειών και δευκολύνσεων και την αποκλειστική λειτουργική απασχόληση στον συνδικαλισμό μας!
 

3. Για τούτο το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης απουσίας άνω των 35 ημερών ανά έτος, ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ!
 

4. Στις 5 Μαϊου 2017, η ΣΤΗΜΕΝΗ πειθαρχική κατηγορία ΚΑΤΕΠΕΣΕ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, κάτω από το βάρος της άτυπης συμφωνίας που υπήρχε από τη δεκαετία του 1990, και κάτω από το βάρος των γραπτών αποδείξεων γι αυτή την συμφωνία ανάμεσα στις διοικήσεις του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών από τη μια μεριά, και στο συνδικαλιστικό μας κίνημα από την άλλη. Συμφωνία για την πλήρη διευκόλυνση των μελών του Προεδρείου του ΣΔΥΑ και του ΔΣ της ΟΔΥΕ, εάν και εφόσον οι ίδιοι οι συνδικαλιστές το επιθυμούσαν, εις βάρος τους ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ και χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην Υπηρεσία!
 

5. Αυτή η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ και προσπάθεια εξόντωσης με πειθαρχική δίωξη και προβλεπόμενη ποινή την ΑΠΟΛΥΣΗ, ξεκίνησε από τον αιρετό Δικαστή και Αγαπημένο μου Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών και Προϊστάμενο της Γραμματείας του Αγαπημένου μου Πρωτοδικείου Αθηνών!
 

6. Λίγες μέρες μετά την ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ, ο ίδιος ο ως άνω ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ, ξεκίνησε και συνεχίζει μια δεύτερη προσπάθεια ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ!
Κάνοντας κάποιους ρουφιάνους να πανηγυρίζουν και να ζητωκραυγάζουν, λέγοντας μας "καλά σας κάνει', από την πρώτη δίωξη για απόλυση!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ:
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ,
ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΟΥΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ,
ΟΥΤΕ ΓΛΥΨΑΜΕ,
ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ.
Ούτε υπήρξαμε μέτριοι,
ούτε κάναμε κρυφά χρήση συνδικαλιστικών αδειών και διευκολύνσεων.
Και πάντα συγκρουόμαστε για το καλό των συναδέλφων!
ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ,
θυσιάζοντας και το κωλοεπίδομα!
 

7. Τι (μου/μας) κάνει, ακούστε:
Με πράξη του, περικόπτει το μεροκάματο μας για κάθε μέρα που κάνουμε χρήση ΟΛΟΗΜΕΡΗΣ συνδικαλιστικής άδειας, και μας ζητάει να γίνουμε και να μοιάσουμε σε κάτι "τύποις συνδικαλιστές" που τηρούν ωράριο στον συνδικαλισμό, και δεν το κουνάν παρά 3 βήματα από το γραφείο τους!
 

8. Για κάθε μέρα που ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τρέχω για τους συναδέλφους σε όλη τη Χώρα (ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ), εκείνος μου κόβει τον μισθό μου!
 

9. Και την ίδια στιγμή μας αρπάζουν το αίμα μας - τα αδέλφια μας, αρπάζουν τους συναδέλφους μας για να τους χρησιμοποιήσουν παράνομα ή παράτυπα στα γραφεία της ΈΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ για να βοηθούν τον συνδικαλισμό τους, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ! (Δεν ξέρω τι ισχύει από τα δυο, το παράνομο ή το παράτυπο, ούτε το έχω εξακριβώσει αν είναι αλήθεια αυτό που λέω - εμείς είμαστε γενναίοι και προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη από τον ίδιο αν είναι ψέμα μου!).
Στην ΈΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ και "ψητό αρνάκι",
Ενώ σε μένα εξόντωση - από μένα κόβει τον μισθό μου!
ΥΓ: Δεν με παίρνει και μένα εκεί να υπηρετώ σαν σκλάβος τους ΔΙΚΑΣΤΑΣ, έστω και παράνομα ή παράτυπα! Να 'χω και τον μισθό μου!
 

10. Προσέφυγα/προσφύγαμε σε αρμόδια επιτροπή, και ΟΜΟΦΩΝΑ η πράξη του "ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ".
 

11. Η επιτροπή της οποίας προεδρεύει δικαστής του Πρωτοδικείου Αθηνών, στις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 αποφάνθηκε ότι ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ οι 17 ημέρες που έκανα χρήση συνδικαλιστικών αδειών κατά το χρονικό διάστημα από 19 Μαϊου έως 20 Ιουνίου 2017!
 

12. Κι ενώ είχαμε την ελπίδα ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ότι θα τελείωνε εκεί το μαρτύριο της ΟΔΥΕ, του Συνδικαλιστικού μας κινήματος και ημών των ιδίων, με τη συνδρομή του ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΔΥΕ (ενώ τους άλλους φορείς μάλλον τους βλέπει), ξαφνικά ήρθαν πάλι τα πάνω κάτω!!!
 

13. Ξαφνικά ο εκλεκτικός, επιλεκτικός, περιχαρακωμένος, κρυμμένος και υπεροπτικός Αγαπημένος μας Υπουργός, ο οποίος υποτίθεται και άφηνε να διαρρέει ότι ήταν μαζί μας, ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ...
 

14. Ο Υπουργός και το ΝΣΚ άσκησαν έφεση ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!!!
Επιλεκτικά!!!
Στοχοποιημένα!
Σε γνώση συνδικαλιστών της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, της "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και της ΔΑΚΕ, οι οποίοι χασκογελούσαν στη δικαιολογημένη απορία μου "τι έγινε ρε παιδιά"!!!
Άσκησε έφεση εναντίον μου στις 13 Οκτωβρίου!
Μόνο εναντίον μου, καταρχάς!
 

15. Κι όταν μετά από μέρες αναζήτησα την άλλη ίδια απόφαση των άλλων συνδικαλιστών, ούτε την έβρισκα ούτε μου έλεγαν τι συμβαίνει στο Υπουργείο!
Και την ίδια ημέρα ή την επομένη ΆΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.
Παρασκήνιο, ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ!
 

16. Και βεβαίως, ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, συνέχισε τις "καλές πράξεις" του, και με άλλες δύο πράξεις/αποφάσεις του μου περικόπτει τον μισθό:
- για επιπλέον 31 ημέρες κατά το διάστημα από 10 έως 25 Ιουλίου, ΚΑΙ από 28 Αυγούστου έως 25 Σεπτεμβρίου 2017, και
- για επιπλέον 20 ημέρες κατά το διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου 2017!
 

17. Σύνολο περικοπής μισθού μου: 17 + 31 +20 = 68 ημέρες από 19 Μαϊου έως 7 Νοεμβρίου 2017!
Ίσον περικοπή του μισθού, των μεροκάματων 14 εβδομάδων!
Δηλαδή περικοπή ολόκληρου του μισθού τριών μηνών από τις 19 Μαϊου 2017 έως τις 7 Νοεμβρίου 2017.
Από τους 5 μισθούς, θέλει να μου κόψει και "να μου πάρει πίσω το κράτος" τους 3 μισθούς!
Ευτυχώς που ήταν και καλοκαίρι και είχα πολλές άλλες άδειες τους υπόλοιπους 2 μήνες.
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ή το 2016!!!
ΚΟΦΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.
ΠΟΟΙΟΣ;;; Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΙΡΕΤΟΣ!!!
Δεν φτάνει που χάνουμε συνέχεια τις υποθέσεις μας στα δικαστήρια όταν διεκδικούμε αναδρομικά, δεν φτάνει φαίνεται που κερδίζουν μόνον εκείνοι, οι δικαστές, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!
Τώρα θα βάζουμε κι απ' τον κομμένο μισθό μας!
Άσε που προσπαθούν κι ελπίζουν να φιμώσουν και τις φωνές και των συνδικαλιστών που έχουν απομείνει να "μιλάνε" και να δρούν!
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;;;
Ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ!
Λες;;;"""
 

18. Κι η άλλη η ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, η ΟΔΥΕ μου, κοιμάται, σωπαίνει, φοβάται, παρακαλάει, με στοχοποιεί και γράφει με εμπάθεια και επιλεκτικά εναντίον μου τα πρακτικά της πρόσφατης συνεδρίασης του ΔΣ, τα μαγειρεύει και τα παραποιεί, δια 2-3 ανθρώπων του προεδρείου σε ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ!!!
 

19. Ούτε καν την απόφαση για να καταγγείλουμε τους αρμόδιους και υπεύθυνους γι αυτή την δίωξη μας δεν τολμά να γράψει και να κοινοποιήσει στους συναδέλφους, στους ίδιους τους διώκτες μας, στον τύπο και στα κόμματα!
Άσε που στα πρακτικά δεν γράφουν ότι οι προτάσεις αυτές ήταν δικές μου!
 

20. ΔΕΙΛΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ, 2 - 3 της ΟΔΥΕ, που έχουν καλυμμένα τα νώτα τους, και έχουν και το θράσος να μου λένε να μην γράψω και να μην ανακοινώσω τίποτε για την κατά πλειοψηφία απόφαση μας να καταγγείλουμε και να κοινοποιήσουμε παντού την απόφαση μας (μειοψήφισε ο ένοικος του 6 κτιρίου του Πρωτοδικείου Αθηνών στο οποίο συστεγάζεται δίπλα ο Αγαπημένος μου ΑΙΡΕΤΟΣ Προϊστάμενος που με/μας κυνηγάει!!!).
 

21. Υπάρχει και κάτι χειρότερο για να δείτε που έχει φτάσει η κατάντια και η ηττοπάθεια τους!!!
Αλλά αυτό θα το πω άλλη φορά!
ΣΙΩΠΗ!
Πολλή ΣΙΩΠΗ!
Πολλή ΣΙΩΠΗ ΑΠΟΨΕ!
ΣΙΩΠΗ, ΣΙΩΠΗ, ΣΙΩΠΗ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;
 

22. Καλά να περνάτε συνάδελφοι! Όνειρα γλυκά! Δεν σας αφορά, φαίνεται! Μέχρι που θα 'ρθει κι σειρά σας, με άλλον τρόπο. Έ. τότε θα είμαι εγώ δίπλα σας!
Ελπίζω να περάσατε καλά και με αγωνία, και να ζήσατε ένα υπέροχο απόβραδο με το ξεγύμνωμα και τον μονόλογο μου!
Γεια! Σε όλους, σε όλες!
 

23. Κι όσοι υπηρετούμε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, να χαιρόμαστε τους γλείφτες (αν και εφόσον υπάρχουν), τους ρουφιάνους (αν και εφόσον υπάρχουν), τους λίγους! Και τους συστεγαζόμενους στο 6 κτίριο - διοικητήριο, προϊσταμένους και μη, δικαστές και μη, νυν και επόμενους.
 

24. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας στο 6 κτίριο για τη ...σιωπή, την υπομονή και την ανοχή τους! Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!
Μπράβο τους που αντέχουν και εκτελούν ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ, χωρίς αντίδραση, χωρίς κανείς και καμιά να παραιτηθεί ή να ζητήσει να μετακινηθεί από το 6 κτίριο!
Ας μην αισθάνονται ένοχοι ούτε όμως και να μου χαμογελούν, όταν εγώ θα συνεχίζω να τους κοιτώ μελαγχολικά και με πικρό χαμόγελο ίσια στα μάτια τους!
Ξέρω πως με αγαπάτε και με εκτιμάτε, τουλάχιστον συγκριτικά με τον ΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ!
Όμως θα ήταν πολύτιμη και μια ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ, και κυρίως καμιά φωνούλα, να τόση δε φωνούλα αγανάκτησης ή απορίας!!!
Καληνύχτα σας!
 

25. Το Πρωτοδικείο το Αγάπησα και θα συνεχίσω να το Αγαπώ πραγματικά.
Υπηρετώ 33 χρόνια εκεί, σχεδόν (αν και δεν μου φαίνεται) γέρασα στο σώμα αλλά όχι στη συνδικαλιστική συνείδηση, στην καρδιά, την ψυχή και το μυαλό!
Θα μείνω άλλα 5 χρόνια στο Πρωτοδικείο και, οι "άλλοι" θα φύγουν, """κι οι ρουφιάνοι, οι γλείφτες, οι δειλοί και οι λίγοι, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ""" θα ξεμείνουν ΞΑΝΑ ΜΟΝΟΙ, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ μετά από 7 ουσιαστικά μήνες...
Υπομονή έως τότε!
Μάτια μου!
Σε 7 μήνες θα αποχαιρετίσουμε τον ΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, θα τον αποχαιρετίσουμε με τριαντάφυλλα κομμένα από το Πρωτοδικείο!
Α! ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ! Αντίδραση, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
 

26. Γεια!
Καληνύχτα!
https://www.youtube.com/watch?v=vi9t9DoBWBY

 

•*¨*•.¸¸★ Μάνος Χατζιδάκις - Ερωτικό - Καληνύχτα {by Lina}
Ερωτικό - Μ.Χατζιδάκις (ένας από τους…
YOUTUBE.COM
•*¨*•.¸¸★ Μάνος Χατζιδάκις - Ερωτικό - Καληνύχτα {by Lina}
Ερωτικό - Μ.Χατζιδάκις (ένας από τους…
YOUTUBE.COM
 

27. Επαναλαμβάνω το πιο πάνω 17ο σχόλιο μου, για να δείτε και πρακτικά τι συμ(β)αίνει:
"""17. Σύνολο περικοπής μισθού μου: 17 + 31 +20 = 68 ημέρες από 19 Μαϊου έως 7 Νοεμβρίου 2017!
Ίσον περικοπή του μισθού, των μεροκάματων 14 εβδομάδων!
Δηλαδή περικοπή ολόκληρου του μισθού τριών μηνών από τις 19 Μαϊου 2017 έως τις 7 Νοεμβρίου 2017.
Από τους 5 μισθούς, θέλει να μου κόψει και "να μου πάρει πίσω το κράτος" τους 3 μισθούς!
Ευτυχώς που ήταν και καλοκαίρι και είχα πολλές άλλες άδειες τους υπόλοιπους 2 μήνες.
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ή το 2016!!!
ΚΟΦΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.
ΠΟΟΙΟΣ;;; Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΙΡΕΤΟΣ!!!
Δεν φτάνει που χάνουμε συνέχεια τις υποθέσεις μας στα δικαστήρια όταν διεκδικούμε αναδρομικά, δεν φτάνει φαίνεται που κερδίζουν μόνον εκείνοι, οι δικαστές, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!
Τώρα θα βάζουμε κι απ' τον κομμένο μισθό μας!
Άσε που προσπαθούν κι ελπίζουν να φιμώσουν και τις φωνές και των συνδικαλιστών που έχουν απομείνει να "μιλάνε" και να δρούν!
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;;;
Ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ!
Λες;;;"""
 

28. Μια ιδέα, μια πρόταση, ως ΑΦΕΤΗΡΙΑ για πολλές θετικές εξελίξεις!!!
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗ Ή ΑΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
Μια ώρα διακοπή ή αποχή στο Πρωτοδικείο και αλλού, ίσως σε όλη την Αθήνα και σε όλη τη Χώρα, 9 με 10 το πρωί!
Καταγγέλλοντας:
- και τη Διοίκηση - τη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ εξουσία του Αγαπημένου μου Πρωτοδικείου Αθηνών (ΠΡΟΣΟΧΗ: τη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ, όχι τη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ), για όλα όσα έχει κάνει ή δεν έχει κάνει σε όλα τα θέματα
- και την Πολιτική Ηγεσία του Αγαπημένου μου Υπουργείου της (Α)Δικαιοσύνης, για το ζήτημα αυτό, αλλά και γιατί δεν καταδέχεται να μας δει ως ΟΔΥΕ, και ίσως βλέπει μόνο του κομματικούς φιλοκυβερνητικούς Αγαπημένους συνδικαλιστές μας!
Μια ώρα διακοπή ή αποχή, 9 με 10 το πρωί, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, ώρα 09:15, στο κτίριο 6 του Πρωτοδικείου Αθηνών! ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ!
 

29. ΥΓ: Ας κλείσω όπως άρχισα:
ΕΦΕΣΗ
1.Του ελληνικού Δημοσίου,
2.Του Υπουργού Δικαιοσύνης
ΚΑΤΑ
Του Χρήστου Καϋμενάκη, δικαστικού υπαλλήλου του Πρωτοδικείου Αθηνών και Ταμία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ
Της υπ' αριθμ. 7/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Προστασίας Συνδικαλιστικών Ελευθεριών και Δικαιωμάτων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθηνών.
(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ) ΕΦΕΣΗ,
[Το ελληνικό Δημόσιο και ο Υπουργός (Α)Δικαιοσύνης]
ΖΗΤΟΥΜΕ
Να εξαφανιστεί η ως άνω με αριθμό 7/2017 προσβαλλόμενη απόφαση.............................................................
Αθήνα 13 Οκτωβρίου 2017.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!
(Σημείωση μου: Απόφαση θετική για μένα. Ουσιαστικά ο Υπουργός ζητά να εκτελεστεί η πράξη του Προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών
και να περικόπτονται όλες οι αποδοχές μου/μας όταν θα κάνουμε χρήση ολοήμερης συνδικαλιστικής άδειας. Δηλαδή, σε αντίθεση με την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου, θεωρεί ότι οι άδειες οι συνδικαλιστικές χορηγούνται χωρίς αποδοχές!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ;;;
Γιατί;;;)
 

Χρήστος Καϋμενάκης, Ταμίας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας (ΣΔΥΑ), με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στην ΟΔΥΕ, και τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον ΣΔΥΑ...