ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
 

Προς:
1. κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Θεσπρωτίας
2. κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας
3. κ. Ειρηνοδίκη Θεσπρωτίας
4. κ. Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας

Κοινοποίηση:
-κ. Πρόεδρο Εφετών Κέρκυρας
-κ. Γενικό Γραμματέα Υπ. Δικ/νης Διαφ. Και Ανθρ. Δικ/των
-κ. Προϊστάμενο Δ/νσης Οικον. Υπ. Δικ/νης Διαφ. Και Ανθρ. Δικ/των
-ΟΔΥΕ

Αξιότιμοι κύριοι


Επανερχόμεθα σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας, διότι οι συνθήκες εργασίας μας έχουν γίνει δραματικές, λόγω του πολικού ψύχους, καθώς η κεντρική θέρμανση δεν λειτουργεί και επιπλέον όλο το κτίριο έχει μετατραπεί σε ένα εργοτάξιο, με τους εργάτες να μπαινοβγαίνουν και την οροφή να είναι ανοικτή, λόγω των επισκευών που πραγματοποιούνται σε αυτό.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ως προς την επίσπευση τουλάχιστον της επισκευής της κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου, διότι είναι αδύνατον να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτές τις συνθήκες θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα.
 

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 11-01-2019, στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας με θέμα κινητοποιήσεις για τον ανωτέρω λόγο όπως π.χ. καθημερινές δίωρες διακοπές εργασιών. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να γνωστοποιήσουμε έγγραφο στην Επιθεώρηση Εργασίας Ν. Θεσπρωτίας σχετικά με τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσπρωτίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας
Και οι εργαζόμενοι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσπρωτίας