ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ               

  ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ; ......!!!!!!!!!

 

Αίσχος, αηδία και αποστροφή με τα έργα και τις ενέργειες της τελευταίας στιγμής του κυβερνώντος μέχρι χθες κόμματος.

Αίσχος κι απογοήτευση με την καταστρατήγηση του Ν. 4024/2011 προτού ακόμα στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών του.

Αίσχος με ισοπέδωση κάθε έννοιας αξιοκρατίας που πρεσβεύει ό,τι προάγει αυτός ο νόμος. Οι ίδιοι που τον εισήγαγαν ως τέτοιο οι ίδιοι τον εξευτελίζουν.

Αίσχος με την επιλογή σας κύριε Ρέππα να ερμηνεύετε κατά το δοκούν την ξεκάθαρη διάταξη της παρ.4 του άρθρου 28 αυτού του νόμου με αποτέλεσμα να χορηγείτε ΠΤΥΧΙΑ με μια απλή ερμηνευτική εγκύκλιο.

 

Κύριε Ρέππα,

 

Με την από 4/11/2011 αναρτηθείσα εγκύκλιο του Υπουργείου σας που αφορά στην κατάταξη των υπηρετούντων υπαλλήλων στους βαθμούς, βάσει των μεταβατικών διατάξεων του άρθρου 28 του Ν. 4024/2011 και ιδιαίτερα με τα αναφερόμενα στην κατάταξη όσων υπηρετούν σε κατηγορία ανώτερη των τυπικών τους προσόντων, όπως η κατηγορία ΠΕ0 δικαστικών υπαλλήλων - δηλαδή  «πτυχιούχοι χωρίς πτυχίο» - δημιουργήσατε σάλο στις τάξεις των δικαστικών υπαλλήλων.

 

Η ρητή διατύπωση  ανήκουν  αντί του υπηρετούν  στην παρ.4 του άρθρου 28 δηλώνει ξεκάθαρα ότι η κατάταξη των υπαλλήλων, που  υπηρετούν σε κατηγορία ανώτερη των τυπικών προσόντων που κατέχουν, θα γίνει στους βαθμούς της κατηγορίας που ανήκουν σύμφωνα με τα τυπικά τους προσόντα, με προσθήκη επιπλέον πλασματικού χρόνου στην κλίμακα κατάταξης της κατηγορίας αυτής τριών (3) ετών. Η διαβεβαίωση παραγόντων του Υπουργείου σας  ότι ρητά και κατηγορηματικά θα δινόταν ένα τέλος σ’ αυτή την αθλιότητα με την ένταξη των ΠΕ0 στην κατηγορία που πραγματικά ανήκουν σύμφωνα με τα τυπικά τους προσόντα, δηλαδή την ΔΕ, δυστυχώς δεν επαληθεύθηκε με την υπογραφή αυτής της σχετικής εγκυκλίου. Τι είναι εκείνο που σας έπεισε για αυτή την ερμηνεία; Γιατί δεν βάλατε αυτούς τους προβληματισμούς στη Βουλή των Ελλήνων; Να μάθει κι ο ελληνικός λαός πως νομοθετείται η ερμαφρόδιτη σκέψη.

 

Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να εκφράσει την διαφωνία του, εφόσον δεν συμφωνεί με την ερμηνεία αυτή, έτσι ώστε αυτή η αδικία να αποκατασταθεί άμεσα πριν την οριστική κατάταξη όλων των υπηρετούντων.

 

Δεν ανεχόμαστε άλλο την ύπαρξη στο Δημόσιο και δη στο χώρο της Γραμματείας των Δικαστηρίων «πτυχιούχων μαϊμού».

 

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος :

 

Ο κάθε υπάλληλος πρέπει να ενταχθεί  στην κατηγορία που ανήκει.

Ο απόφοιτος στοιχειώδους εκπαίδευσης ανήκει στην ΥΕ κατηγορία.

Ο απόφοιτος Λυκείου ανήκει στην ΔΕ κατηγορία.

Ο πτυχιούχος Ανωτέρας εκπαίδευσης ανήκει στην ΤΕ κατηγορία. 

Ο πτυχιούχος Ανωτάτης εκπαίδευσης ανήκει στην ΠΕ κατηγορία.

Κάθε άλλη ερμηνεία είναι τουλάχιστον προβληματική.

       

Κύριε Ρέππα, συμβάλατε κι εσείς με τη στάση σας στην διαιώνιση αυτής της απαράδεκτης αθλιότητας. Χορηγείτε πτυχία με εγκυκλίους, καταργώντας τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα; Έτσι αντιλαμβάνεστε την αξιοκρατία; Τι κρίμα! Ντροπή !!!!!!!

 

Πανηγυρίζουν όσοι στη ζωή τους δεν προσπάθησαν, δεν αγωνίσθηκαν να αποκτήσουν γνώσεις αλλά ξημεροβράδιαζαν ως αυλοκόλακες σε υπουργικά και βουλευτικά γραφεία και, πράγματι, τους δικαιώσατε. Δεν έχετε, όμως, να πείτε τίποτα - μα εντελώς τίποτα - σε όσους δυστυχώς πίστεψαν τα κούφια «τσιτάτα» της αξιοκρατικής αναδιάρθρωσης της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας που θορυβωδώς διατυμπανίζατε. Τουλάχιστον 3.000 δικαστικοί υπάλληλοι απόφοιτοι Λυκείου πανηγυρίζουν γιατί μένει ανοιχτός πια ο δρόμος και της δικής τους «ορκωμοσίας». Ακόμα περισσότεροι και πάνω από 200.000 στον υπόλοιπο Δημόσιο τομέα!!!!!! Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός οδηγείται καθημερινά με τις επιλογές σας σε θυσίες και κόπους πρωτόγνωρους, εξ αιτίας και των κάθε μορφής αποστημάτων που αναπτύχθηκαν σε κάθε χώρο, όπως και η ΠΕ0 κατηγορία δικαστικών υπαλλήλων και που το σύστημα διατήρησε και εξέθρεψε εδώ και πενήντα χρόνια, βρεθήκατε κι εσείς να συμβάλετε στη σαπίλα και τον κατήφορο. Άραγε, πόσο περήφανος αισθάνεστε γι’ αυτό; Καλούμε την Κυβέρνηση να ανακαλέσει αυτήν την απαράδεκτη εγκύκλιο, να εκδώσει νέα που να εντάσσει τον κάθε υπηρετούντα   υπάλληλο εκεί που πραγματικά ανήκει σύμφωνα με τα τυπικά του προσόντα. Ειδάλλως, να επαναφέρει το θέμα στη Βουλή, να μάθει ο ελληνικός λαός γιατί φτάσαμε στην καταστροφή και να μην ψάχνει τι έφταιξε και ποιος συνέβαλε στην σημερινή μας κατάντια.

 

Κύριε Ρέππα, ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ