ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλ. - FAX: 210-4582150

 

Πειραιάς, 20-01-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας υπενθυμίζει ότι ο Σύλλογός μας, προ ετών, έχει αγοράσει Συνεταιριστική Μερίδα του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας (ΚΑΣΥΑΤΕ) και ως εκ τούτου όλα τα μέλη του Συλλόγου είναι Επίκουρα Μέλη του Συνεταιρισμού με τα ίδια προνόμια με τα τακτικά μέλη όπως:

1) Κινητή τηλεφωνία με προνομιακούς όρους (ισχύει και για τα μέλη των οικογενειών) Πατήστε εδώ για να δείτε τα προγράμματα αναλυτικά!

(πατήστε εδώ για να δείτε τον τιμοκατάλογο κινητών τηλεφώνων    και εδώ για να εκτυπώσετε τη σχετική αίτηση)

 

2) Ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων της Αγροτικής Ασφαλιστικής με έκπτωση 25% επί των τιμολογίων της εταιρείας (ισχύει και για τα μέλη των οικογενειών)

 

3) ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ η οποία χορηγείται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή ασφαλιστήριο συμβόλαιο στον ΚΑΣΥΑΤΕ. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις παροχές της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!

(Επιπρόσθετες πληροφορίες για την κάρτα υγείας: Συνοδευτικό αρχείο 1  και  συνοδευτικό αρχείο 2)

 

Τα πακέτα παροχών μπορείτε να τα βρείτε στο Γραφείο του Συλλόγου σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης, αναλυτικά τις παροχές μπορείτε να τις δείτε και στην ιστοσελίδα της ΟΔΥΕ (δεξιά στην στήλη «ανακοινώσεις συλλόγων») όπου υπάρχει Ανακοίνωση του Συλλόγου μας με σημερινή ημερομηνία. (αυτό γίνεται γιατί οι παροχές είναι πολυσέλιδες πράγμα που καθιστά αδύνατον το να τις μοιράσουμε σε κάθε συνάδελφο μαζί με την παρούσα)

 

Συναδέλφισσες-οι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ διαβεβαιώνοντας ότι θα εξακολουθήσει να εργάζεται προς όλες τις κατευθύνσεις με την ίδια συνέπεια, καταβάλλοντας πάντα την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Δημήτρης Χατζίνας

Κυριακή Αποστόλου