ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ το ΦΕΚ (Τεύχος Γ', αρ. 1155/11.10.2018) με τον Οριστικό Πίνακα Διοριστέων 404 Δικαστικών Υπαλλήλων - ΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ. [Του Χρήστου Καϋμενάκη,. Μέλους του ΔΣ της ΟΔΥΕ. Εκπροσώπου της κίνησης "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Δικαστικών Υπαλλήλων και ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ].

Αθήνα 11/10/2018

Συναδέλφισσα/Συνάδελφε

Μετά από πολύμηνη ολιγωρία και εμπαιγμό, η διαδικασία διορισμού προχωρά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που περιγράψαμε σε πρόσφατη ανάρτηση.
Μπήκαμε μεν στην τελική ευθεία, αλλά μην επαφίεσαι πλέον στη βούληση και τη διάθεση κανενός, και καμιάς διοίκησης.

Μπες στο παιγνίδι κι εσύ που σε αφορά άμεσα ή έμμεσα! Έστω και τώρα. Για να προσπεράσουμε και τις όποιες ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ υπάρχουν ακόμα. Και να επιταχύνουμε κι άλλο τα βήματα.

Συναδέλφισσα/Συνάδελφε από την προκήρυξη 1Κ/2017/ΑΣΕΠ:

Από σήμερα Πέμπτη βράδυ και ουσιαστικά από αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Είναι μια σημαντική ημέρα ΧΑΡΜΟΛΥΠΗΣ. Για πολλούς!

Σημαντική - Θετική ημέρα χαράς για σένα που είσαι στον οριστικό πίνακα, και θα διοριστείς σύντομα.
Σημαντική - Θετική ημέρα χαράς και για όσους υπηρετούμε ήδη, αφού μία διαδικασία διορισμού μπήκε στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης της.

Αλλά και ημέρας λύπης για όλους μας, μα κυρίως για σένα που ήσουν στον προσωρινό πίνακα διοριστέων, αλλά, δυστυχώς, βγήκες - κόπηκες από τον οριστικό και, δυστυχώς για όλους μας, θα λήξει η σύμβαση και θα σε απολύσουν!!! 
Αρκετοί εκ των οποίων εργάζεστε ήδη στα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες εδώ και μήνες. Με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΟΧ).
Από τους 125 που εργάζεστε ήδη με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, οι 54 βγήκατε από τον πίνακα και δυστυχώς θα απολυθείτε. Στις θέσεις σας μπήκαν και θα διοριστούν ΣΥΝΤΟΜΑ οι αντίστοιχου αριθμού αυριανοί συνάδελφοι μας.

Για μας, και πάντως για μένα, οι συνάδελφοι που βγήκατε από τον προσωρινό πίνακα, θεωρείστε και είστε απολυμένοι. Θα παραμείνετε συνάδελφοι μας ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ.
Θα σας συμπαρασταθούμε. Θα αγωνιστούμε, όπως κάναμε πάντα, για να καταφέρουμε να διοριστείτε κι εσείς όσο πιο σύντομα γίνεται!
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΌΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ 404 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΩΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

www.odye.gr/pdf/document20.pdf

SOS: Και που 'σαι, εσύ ο παλιός: Μπορείς ν' ανοίξεις το αρχείο, ε;
Αν όχι, αν δεν τα καταφέρεις με τη ...10η προσπάθεια, στείλε σήμα, ρώτα, πάρε τηλέφωνο τον ...Καϋμενάκη. "Χάλασε" πλέον κι αυτός, έγινε και της ...τεχνολογίας!

Αθήνα Πέμπτη 11/10/2018.
Χρήστος Καϋμενάκης,. Μέλος του ΔΣ της ΟΔΥΕ. Εκπρόσωπος της κίνησης "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Δικαστικών Υπαλλήλων και ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ].