ΠΡΟΣ: Το Δ.Σ Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε)

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

 

Υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ της Ο.Δ.Υ.Ε προκειμένου να με αντικαταστήσει σε αυτό ο επόμενος στη σειρά του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ,  συνάδελφος Αντώνης Μοσχούτης. Κοινή αντίληψη όλων όσων συγκροτήσαμε το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στο συνέδριο της Ερέτριας το 2012, ήταν και παραμένει η συμμετοχή και εναλλαγή όλων στα όργανα. Δεν βλέπουμε τον συνδικαλισμό ως επάγγελμα αλλά ως εργαλείο-μέσο για να προωθούνται τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του Κλάδου. Με αυτή την έννοια η συμμετοχή όλων μας, του ΕΝΙΑΙΟΥ, στα κοινά και η δραστηριότητα μας δεν εξαντλείται όταν αποχωρούμε από μια θέση.

 

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ της Ο.Δ.Υ.Ε για την όποια συνεργασία είχαμε, ανεξάρτητα από καλές ή κακές στιγμές και αντιπαραθέσεις. Μακάρι με τις όποιες κόντρες και διαφωνίες, ο Κλάδος να μπορέσει να βγει κερδισμένος ειδικά σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία και τη λαίλαπα των συνεχών σκληρών μέτρων που μας επιβάλουν.

 

Ακόμα, εύχομαι καλή δύναμη στον άξιο συνάδελφο Αντώνη Μοσχούτη και είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του στο Δ.Σ της Ο.Δ.Υ.Ε θα προσθέσει σε αυτό πολλά θετικά!

 

Αθήνα 5-9-2013

Μιχάλης Μαυρογένης