Ε Ν Ι Α Ι Ο

ΑΝτιμνημονιακό ΑΓωνιστικό ΚΙνημα «ΑΝ.ΑΓ.ΚΙ.» - «Αγωνιστική Ενιαία

Κινητοποίηση»-Συνεργαζόμενοι Δικαστικοί Υπάλληλοι

 

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2013

 

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ (ή δωρεάν μαθήματα αυταρχισμού και κιτρινισμού)

 

Με μακροσκελή ανακοίνωσή του σήμερα 4-9-2013 το «τρίφωνο» (τρεις άνθρωποι, τρεις ιδεολογίες αλλά μια φωνή) του Προεδρείου της ΟΔΥΕ, ξανακτυπά!!!... Νοιώθοντας για μια ακόμη φορά την ανάγκη να απολογηθούν μετά από μια δική μας ανακοίνωση, παραβίασαν, όπως ασύστολα κάνουν εδώ και ένα χρόνο, κάθε έννοια δεοντολογίας σεβασμού των θεσμών και τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών και προέβησαν σε ανακοίνωση που την υπογράφουν ως εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ!

 

Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με όσα ψευδή, συκοφαντικά και κατάπτυστα περιέχονται σε αυτήν μιας και αποτελεί ένα κράμα του γνωστού ύφους της παλαιοκομματικής ΔΑΚΕ (λέγε με Λιάτσο) με πινελιές του αυτοαποκαλούμενου εκπροσώπου του ΠΑΜΕ (Χανδρινός)!

 

Πέρα όμως από το γεγονός ότι δεν απαντούν επί της ουσίας για τα περισσότερα από όσα αναφέρονται στην δική μας ανακοίνωση και σε όσα απαντούν το κάνουν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, δεν αναφέρουν ούτε λέξη για τις επικείμενες κινητοποιήσεις των συνδικάτων με αφορμή την ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη στις 7-9-2013, άραγε γιατί; Μήπως δεν θέλουν την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων όπως τους προτείναμε να γίνει με μίσθωση λεωφορείων από την Αθήνα ή επιθυμούν απλά την εκπροσώπηση - «εκδρομή» των μελών του Προεδρείου απλά και μόνο για τα μάτια;

 

Επιπλέον και πέρα από την ουσία των πραγμάτων, επειδή τίθεται τεράστιο θέμα δεοντολογίας και τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών μέσα από τον τρόπο λειτουργίας του Προεδρείου, εμείς απλά τους ρωτάμε να μας απαντήσουν και να απαντήσουν σε όλους τους συναδέλφους:

 

1. Πότε ενέκρινε το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ και με ποια πλειοψηφία των μελών του το κείμενο της ανακοίνωσης που αναρτήσατε;

2. Με ποια νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση το Προεδρείο χειρίζεται κατά το συμφέρον του την ιστοσελίδα της ΟΔΥΕ, έτσι ώστε από την μια να φιμώνει τα φυσικά μέλη και από την άλλη να αναρτά δικές του ανακοινώσεις χωρίς καν να έχουν εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο;

 

Ε Ν Ι Α Ι Ο

ΑΝτιμνημονιακό ΑΓωνιστικό ΚΙνημα «ΑΝ.ΑΓ.ΚΙ.»

Δικαστικών Υπαλλήλων