ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ

 

Αθήνα, 9 Μαρτίου 2011

 

 

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

 

Οι παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών μετά από σχετική δέσμευση και παραγόντων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δήλωναν ότι, «… η καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης θα γινόταν στα τέλη Φεβρουαρίου»….

Τώρα έρχονται, αφού επί δίμηνο κορόιδευαν τον κλάδο μας, με έγγραφό τους προς το Υπουργείο Οικονομικών και ζητούν να παραβεί όσα ορίζει το μνημόνιο, που η Κυβέρνηση ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ, για να εκταμιευτεί σχεδόν το 60% του σχετικού κονδυλίου του έτους 2011, προκειμένου να πληρωθούμε, ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Πότε θα καταβληθεί η εκλογική αποζημίωση;

Γιατί όλοι οι άλλοι κλάδοι και φορείς έχουν πληρωθεί (Υπουργείο Εσωτερικών, Αστυνομικοί, Λιμενικοί κλπ) και οι δικαστικοί υπάλληλοι όχι; Γιατί υπάρχει τέτοια μεροληψία σε βάρος μας;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν δημοσίευαν την ΚΥΑ για τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων (και το γράφουν σε έγγραφό τους οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών) ΔΕΝ  ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ.

 

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ) ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑNΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤOΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.

 

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ


ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ