ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ

http://dakeodye.blogspot.com

 

 

 

 

Αθήνα, 29.7.2011

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ;

 

Η κυβέρνηση, μετά από το τέλειο έγκλημα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με μοναδικά θαυμαστό τρόπο, ύστερα από απαίτηση, των ξένων αφεντικών της, και για να ικανοποιήσει όλους του στόχους των τροϊκανών κλπ, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να βάλει τα δυνατά της για να πετύχει τα καλύτερα και τα περισσότερα προκειμένου να εισπράξει τα εύσημα της συμμορίας των κερδοσκόπων.

 

Με περίσσια σπουδή σήμερα, με τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών, εφαρμόζονται (αναδρομικά) από 1ης Ιουλίου μειώσεις σε επιδόματα εργαζομένων στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

 

Σύμφωνα με την τροπολογία από 1-7-2011 μειώνονται: - 50% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των πολιτικών υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ και των λοιπών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου το οποίο κυμαίνεται σήμερα από 57 έως 100 ευρώ. Και κανένας από όλους αυτούς, τους υποταγμένους στα ξένα αφεντικά τους, που αποφασίζουν για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, δεν αναρωτήθηκε πως θα επιβιώσει μια μέση Ελληνική οικογένεια με υποχρεώσεις και δάνεια, όταν τα πάντα γύρω αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο και οι μισθοί και οι συντάξεις εξαφανίζονται στο όνομα της Τρόικας και του ΔΝΤ.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η ΛΥΣΗ:

Να συμμετάσχουμε όλοι στην εθνική προσπάθεια.

Να τους διώξουμε, Κυβέρνηση και Τρόικα.

 

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ