ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Email:dake.odye@gmail.com- facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ

                                               

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα  23.6.2010

Συνάδελφοι,

 

Τη στιγμή που προχωρά με γοργούς ρυθμούς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ πρόγραμμα κατάργησης των κεκτημένων, κάποιοι έχουν βάλει σα στόχο την εξαθλίωση της ζωής και των  συνθηκών  εργασίας μας.

 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης  με έγγραφό του προς την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου από 2.6.2010, ζητά να του προτείνουν οργανικές θέσεις  δικαστικών υπαλλήλων και επιμελητών  δικαστηρίων που μπορούν να περικοπούν , για  να στελεχωθούν τα υπό ίδρυση  νέα Εφετεία.

 

Αντί να προχωρήσει ο κος Χ. Καστανίδης  στην αύξηση και ανακατανομή των οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων, όπως έλεγε στις συναντήσεις του με την  ΟΔΥΕ,  σκοπεύει να  μειώσει τις ήδη  λιγοστές οργανικές θέσεις δικαστικών υπαλλήλων, αδιαφορώντας  για τις συνθήκες εργασίας των υπηρετούντων δικαστικών υπαλλήλων και επιμελητών Δικαστηρίων.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ  ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ  ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΠΟΥ  ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .  

 

Η  ΔΑΚΕ  Δικαστικών Υπαλλήλων

ΚΑΛΕΙ: 

 

ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ  ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

 

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24.6.2010

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ