ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ

http://dakeodye.blogspot.com

 

 

 

 

Αθήνα, 21.09.2011

 

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

 

Η καταιγίδα των νέων μέτρων, που θα πλήξουν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, αποδεικνύει περίτρανα την παταγώδη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε ως σήμερα, παράλληλα με την παροιμιώδη ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης της αδράνειας και της υποταγής. Άμεση συνέπεια αυτής της πολιτικής είναι η επιδεινούμενη κατάθλιψη των πολιτών που εξελίσσεται σε αυξανόμενη οργή.

 

Η αναζήτηση των ευθυνών για την τραγική κατάληξη που βιώνουμε όλοι ανεξαιρέτως με τρόπο δραματικό είναι πρώτιστο καθήκον για όλους μας. Η αποκάλυψη της αλήθειας για το «φούσκωμα» του ελλείμματος και η διερεύνηση των αιτιών και των ευθυνών, αν και όπου υπάρχουν, είναι πρώτιστο καθήκον, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε να ερευνήσουν την υπόθεση και να φανεί η αλήθεια της εθνικής υποδούλωσης. Η αποκάλυψη της αλήθειας είναι χρέος προς τους πολίτες, που βιώνουν αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα.

 

Περικόπτουν μισθούς, πριν το ενιαίο «φτωχολόγιο», περικόπτουν το εφάπαξ, περικόπτουν συντάξεις, φορολογούν μισθούς και συντάξεις των 400€ το μήνα και κανένας δε γνωρίζει τι ακόμα μας περιμένει με την έβδομη, όγδοη και ένατη δόση. Φορολογούν για δεύτερη φορά τα εισοδήματα του 2010, επιβάλλοντας «κεφαλικό φόρο» και μας καλούν να πληρώσουμε «ενοίκιο» για το σπίτι μας στο κράτος. Και βέβαια ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μιλά για «πόνο ψυχής» από την ανάγκη περικοπής των μισθών μας και της αξιοπρέπειας μας.

 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

 

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ