ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ - http://dakeodye.blogspot.com

 

 

 

 

 

Αθήνα, 14.11.2011

 

 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

 

Οι δικαστικοί Υπάλληλοι, όπως και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αγωνιζόμαστε για την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο και της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών. Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία - παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει - εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, βρισκόμαστε σε καθεστώς φτώχειας. Η έναρξη εφαρμογής του νέου μισθολογίου – βαθμολογίου που η Κυβέρνηση της ντροπής και της υποταγής, ψήφισε φέρνει ανατροπές και νέα δεδομένα στη ζωή μας.

 

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι Έλληνες στενάζουν στην προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους, η «εργασιακή εφεδρεία» και η κατάργηση κενών οργανικών θέσεων στα Δικαστήρια, καταδικάζουν όλους σε αρνησιδικία και τους Δικαστικούς υπαλλήλους σε εργασιακές συνθήκες Μεσαίωνα.

 

Συμμετέχουμε όλοι στη στάση εργασίας και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις την ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 από ώρα 12.00 έως 15.00

 

Πορευόμαστε με ότι μας ενώνει, δεν υποκύπτουμε σε διχαστικές πολιτικές ή ενέργειες.

Δεν δεχόμαστε υποβάθμιση στην ποιότητα ζωής και εργασίας μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 15/11/2011 ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.

 

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ