ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ

 

 

 

 

40 ΩΡΟ;

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!

 

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Για μια ακόμα φορά ο κ. Ραγκούσης, χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο, χωρίς κανένα διάλογο και με αυταρχικό τρόπο έστειλε στη Βουλή  μια αποσπασματική διάταξη, όπου, με «μπακαλίστικο τρόπο» ο Υπουργός Εσωτερικών ισχυρίζεται ότι δήθεν η αύξηση του ωραρίου εργασίας των Δημοσίων Υπαλλήλων κατά μισή ώρα την ημέρα, θα εξοικονομήσει 45.000 θέσεις εργασίας. Επίσης σε δήλωση του στη ΝΕΤ δήλωσε, ότι αυτή η αύξηση  του ωραρίου εργασίας, χωρίς πρόσθετη αμοιβή, θα αποφέρει κέρδος 1.150.000.000€ το χρόνο στο δημόσιο. Δηλαδή με τον ιδρώτα και τον κόπο μας θέλουν να κάνουν πολιτική.

 

Εδώ και 6 περίπου μήνες δεν έχουν πληρώσει την εκλογική αποζημίωση και κάθε τρείς και λίγο αλλάζει η πιθανή ημερομηνία πληρωμής. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΜΕΣΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

 

Κύριε Παπανδρέου, κύριε Ραγκούση, κύριε Παπακωνσταντίνου, έχει πτωχεύσει η χώρα και δεν το ανακοινώσατε ακόμα γιατί δε συμφωνεί ο κος Στρός Κάν; Η πολιτική συναλλαγής κάτω από το τραπέζι με τον Στρός Κάν και το ΔΝΤ έχει καταντήσει επικίνδυνη για τη χώρα και τους εργαζόμενους και η απάντηση έρχεται και θα είναι ηχηρή για όλους σας.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ

ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!

 ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11 ΜΑΗ

Και στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΡΑ

 

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ