ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ  http://dakeodye.blogspot.com

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΑΛΗ

 

 

 

 

Αθήνα, 01.02.2012

 

 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ 

 

 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, αφού έλυσε τα προβλήματα της χώρας, αφού θα επιταχύνει τη Δικαιοσύνη, χωρίς υπαλλήλους και υποδομές με τη μεταφορά ύλης στα Ειρηνοδικεία που υπολειτουργούν και στενάζουν από έλλειψη υποδομών και Δικαστικών Υπαλλήλων, θα πρέπει πλέον να σταθεί δίπλα μας και σε πιο «ασήμαντα» θέματα, όπως οι συνθήκες εργασίας Δικαστικών Υπαλλήλων, Δικαστικών Λειτουργών και διαδίκων.

 

Στο Εφετείο Αθήνας, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας και σε πάρα πολλά Δικαστικά κτήρια της χώρας, με θερμοκρασίες κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου, δεν λειτουργεί κανένα σύστημα θέρμανσης, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να εργάζονται σε συνθήκες τριτοκοσμικές, με μπουφάν και γάντια. Στο Εφετείο Αθήνας και στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, έχει βγει εκτός ένα μεγάλο τμήμα του κλιματισμού του κτηρίου με αποτέλεσμα ακροατήρια και γραφεία να θυμίζουν «ψυγεία».

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ.

 

Δεν δεχόμαστε υποβάθμιση στην ποιότητα ζωής και εργασίας μας.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.

 

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ