ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Email: dake.odye@gmail.com facebook: ΔΑΚΕ ΟΔΥΕ

http://dakeodye.blogspot.com

 

 

 

 

Αθήνα, 1.11.2011

 

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ

 

Οι δικαστικοί Υπάλληλοι, όπως και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι από σήμερα βρισκόμαστε σε καθεστώς φτώχειας. Η έναρξη εφαρμογής του νέου μισθολογίου – βαθμολογίου που η Κυβέρνηση της ντροπής και της υποταγής, ψήφισε και άρχισε να εφαρμόζει, καταδικάζει όλους τους εργαζόμενους σε φτώχεια και εξαθλίωση. Χιλιάδες δικαστικοί αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν έως και το 45% του μισθού τους, χιλιάδες εργαζόμενοι, εν μέσω της λαίλαπας των εισφορών και φόρων που η Κυβέρνηση έχει επιβάλλει, καλούνται με 650 έως 700 ευρώ, το μήνα, να ζήσουν και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις αυτές, πράγμα αδύνατο.

 

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι Έλληνες στενάζουν στην προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους, η «εργασιακή εφεδρεία» και η κατάργηση κενών οργανικών θέσεων στα Δικαστήρια, καταδικάζουν όλους σε αρνησιδικία και τους Δικαστικούς υπαλλήλους σε εργασιακές συνθήκες Μεσαίωνα. 

 

Καταπάτησαν το Σύνταγμα, για να μας εντάξουν στο ενιαίο Μισθολόγιο – φτωχολόγιό τους. Εξαναγκάζουν τους Έλληνες και τους δικαστικούς υπαλλήλους σε φτώχεια, στέλνουν στην «εφεδρεία» άξιους και παραγωγικούς συναδέλφους, για να εξυπηρετήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους – αφεντικά τους.

 

Δεν αντέχουμε άλλο , δεν τους θέλουμε άλλο. Ας τους στείλουμε στο σπίτι τους.

 

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

 

ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ