ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Υ.Ε.)

Πρωτοδικείο Αθηνών

π. Σχολή Ευελπίδων, κτίριο 13, γρ. 201

 ΤΗΛ: 210-8826464 & FAX: 210-8826172

  ΑΘΗΝΑ, 11/01/2019

Αρ.Πρωτ. 5

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ εκφράζει την συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας δικαστικών υπαλλήλων του Συλλόγου Καβάλας, για τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 
Οι δικαστικοί υπάλληλοι έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα όρια των φυσικών αντοχών μας και είναι απορίας άξιον, πώς ακόμα μπορούν να λειτουργούν ομαλά οι Δικαστικές Υπηρεσίες; Είναι απαράδεκτο, πέραν των τεράστιων λειτουργικών προβλημάτων που δημιουργούνται λόγω της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών, να υπάρχουν ακόμα και σήμερα προβλήματα που έχουν σχέση με την έγκαιρη εξασφάλιση και χορήγηση πιστώσεων για την λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης των Δικαστικών Μεγάρων.


Αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και τη λύση των προβλημάτων που δημιουργούν οι τεράστιες ελλείψεις στις κτιριακές υποδομές. Καλούμε το Υπουργείο Δικαιοσύνης ΑΜΕΣΑ να παρέμβει για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων δικαστικών υπαλλήλων του Συλλόγου Καβάλας.

 

Προτεραιότητα για τους δικαστικούς υπαλλήλους είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και η προστασία της υγείας των εργαζομένων στο χώρο της Δικαιοσύνης.
 


Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ