ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Υ.Ε.)

Πρωτοδικείο Αθηνών

π. Σχολή Ευελπίδων, κτίριο 13, γρ. 201

 ΤΗΛ: 210-8826464 & FAX: 210-8826172

  ΑΘΗΝΑ, 01/03/2019

Αρ.Πρωτ. 25

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

 

Η διαδικασία πρόσληψης Δικαστικών Υπαλλήλων με τις προκηρύξεις  1Κ, 2Κ και 8Κ, ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο κατά προτεραιότητα, όπως μας είχαν ενημερώσει από το ΑΣΕΠ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί. Παρά τις συνεχείς παραστάσεις του ΔΣ της ΟΔΥΕ στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ και συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την έγκαιρη έκδοση των αποτελεσμάτων, οι μεγάλες καθυστερήσεις δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Στην τελευταία συνάντηση μας, που τέθηκε το ζήτημα της έκδοσης των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 8Κ/2017 (κατηγορία ΔΕ Γραμματέων) μας απάντησαν ότι απασχολούνται αποκλειστικά για τη μεγάλη προκήρυξη που αφορά τους υπαλλήλους των Δήμων.

Οι ευθύνες του ΑΣΕΠ για την εμπλοκή της διαδικασίας έκδοσης των αποτελεσμάτων είναι μεγάλες, όπως μεγάλες είναι και για την μετέπειτα κωλυσιεργία.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλη καθυστέρηση και κοροϊδία! Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Πρωτοβαθμίων Συλλόγων της Αττικής την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00πμ σε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΑΣΕΠ.

 

Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ